variocustoms Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 mam do sprzedania perfum Idole d'Armani damski, nówka z włoch, może ktoś chce kupić swojej żonie albo dziewczynie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 chodzi o to, ze w gorach jeszcze nie chodzilem zima, a kusza mnie od dlugiego czasu Ty już 2.5 roku temu mówiłeś że chcesz z nami jechać na narty i nauczyć sie jeździć, a tu już Madas nauczył sie jeździć a ty nawet nart jeszcze nie przymierzyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 chodzi o to, ze w gorach jeszcze nie chodzilem zima, a kusza mnie od dlugiego czasu Ty już 2.5 roku temu mówiłeś że chcesz z nami jechać na narty i nauczyć sie jeździć, a tu już Madas nauczył sie jeździć a ty nawet nart jeszcze nie przymierzyłeś a czy ja mowie ze na narty chce? chce polazic po gorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 wtedy mówiłeś że chcesz na narty :gwizdanie: mam świadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 wtedy mówiłeś że chcesz na narty :gwizdanie: mam świadków kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 07:30_________________________________________________ wtedy mówiłeś że chcesz na narty :gwizdanie: mam świadków kiedy? ja mogę potwierdzić .... to może przy okazji pogadamy o fotkach np. z Sobieszewa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 07:30_________________________________________________ wtedy mówiłeś że chcesz na narty :gwizdanie: mam świadków kiedy? ja mogę potwierdzić .... to może przy okazji pogadamy o fotkach np. z Sobieszewa ? napisalem o tym roku a nie wogole o nartach.. sobieszewie? ciekawa miiescina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 08:01_________________________________________________ idiota przyjmuje zlecenia na maxaa my ledwo co dajemy rade by to ogarnac. dzieki narazie jest ok wojtek mlynarski spiewal taka piosenke: "robmy swoje". robisz na dniowke czy godziny? [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 08:44_________________________________________________ no widzisz .. a ja wożę w aucie od kilku tygodni mój dla Ciebie żebyś sobie podłubał na spoty nie wpadasz a nie bylo juz jakis czas spota. nie mialem okazji mam na godzine +premia uznaniowa, ale to drugie to raczej dowcip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 mam na godzine +premia uznaniowa, ale to drugie to raczej dowcip no to fakt. gorzej troche. a musisz siedziec w pracy dluzej tyle ile wymagaja czy sam decydujesz? z premiami niestety tak juz jest, z reguly sa dobre checi. [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 09:40_________________________________________________ czołem no czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 07:30_________________________________________________ wtedy mówiłeś że chcesz na narty :gwizdanie: mam świadków kiedy? ja mogę potwierdzić .... to może przy okazji pogadamy o fotkach np. z Sobieszewa ? :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 07:30_________________________________________________ wtedy mówiłeś że chcesz na narty :gwizdanie: mam świadków kiedy? ja mogę potwierdzić .... to może przy okazji pogadamy o fotkach np. z Sobieszewa ? :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: nie poplules sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ja mam przerwę na obiad i potem znowu do pracy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ktoś sie rejestrował na NocNaukowców .. ? mi się udało co nie nieco zarezerwować dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 fajna sprawa z tą nocą naukowców, dla dzieci światna sprawa, ale u nas Kubuś ma akurat premiere 23 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 no bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja z trasy dopiero wrocilem, 900 km, mandat 100 pln i 4 pkt, szlag by to trafil, bez cb nie ma co w trase jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 :hi: [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 08:25_________________________________________________ Ja z trasy dopiero wrocilem, 900 km, mandat 100 pln i 4 pkt, szlag by to trafil, bez cb nie ma co w trase jechac CB to tez nie wszystko. niedawno, uslyszalem czysto mobiliki, a po kilku km, wyskoczyl miś z suszarka, na szczescie przekroczylem niecale 20 km/h. wiec mnie puscili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ja też nie używam CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi