blind1 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 :hi: Pietrek dzwoniłem do Ciebie od 14.50 do 17 i nie odbierałeś na ten 692 to nie byl Adamie moj telefon, uzylem go bo moj sie rozladowal.ja nie zmienilem numeru mam ten co mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 to najmocniej przepraszam za zaistniałą sytuację .... :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 to najmocniej przepraszam za zaistniałą sytuację .... :notworthy: luzio ,bede chyba w czwartek w poznaniu. jak bedziesz w okolicy sremu to mozesz mnie odwiedzic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 dzien doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 dzien doberek czesc Marcinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 to najmocniej przepraszam za zaistniałą sytuację .... :notworthy: luzio ,bede chyba w czwartek w poznaniu. jak bedziesz w okolicy sremu to mozesz mnie odwiedzic.... no to moze my tez w czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 to najmocniej przepraszam za zaistniałą sytuację .... :notworthy: luzio ,bede chyba w czwartek w poznaniu. jak bedziesz w okolicy sremu to mozesz mnie odwiedzic.... no to moze my tez w czwartek? ok, bede dzwonil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 to najmocniej przepraszam za zaistniałą sytuację .... :notworthy: luzio ,bede chyba w czwartek w poznaniu. jak bedziesz w okolicy sremu to mozesz mnie odwiedzic.... koło Śremu mnie nie będzie ale jeśli w czwartek będziesz na rewirze daj cynka to możemy wszyscy się spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 to najmocniej przepraszam za zaistniałą sytuację .... :notworthy: luzio ,bede chyba w czwartek w poznaniu. jak bedziesz w okolicy sremu to mozesz mnie odwiedzic.... koło Śremu mnie nie będzie ale jeśli w czwartek będziesz na rewirze daj cynka to możemy wszyscy się spotkać mini spotek sobie zrobimy . rozmawialem z jednym z kolegow o tym napedzie i cos mi tam opowiadal ze w tych dv6... byly montowane dwa rodzaje napedow ze zlaczem ata a w tych nowszych byly na s-ata zlaczach. ten naped ktory ja mam jest ze zlaczem s-ata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 a ja nie mam pojęcia z jakim złączem mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 to najmocniej przepraszam za zaistniałą sytuację .... :notworthy: luzio ,bede chyba w czwartek w poznaniu. jak bedziesz w okolicy sremu to mozesz mnie odwiedzic.... koło Śremu mnie nie będzie ale jeśli w czwartek będziesz na rewirze daj cynka to możemy wszyscy się spotkać mini spotek sobie zrobimy . rozmawialem z jednym z kolegow o tym napedzie i cos mi tam opowiadal ze w tych dv6... byly montowane dwa rodzaje napedow ze zlaczem ata a w tych nowszych byly na s-ata zlaczach. ten naped ktory ja mam jest ze zlaczem s-ata. no dobra, to czwartek? [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 13:04_________________________________________________ a ja nie mam pojęcia z jakim złączem mam a wyjmij naped z laptopa, i zrob fotke od strony zlacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 musisz Adamie calkowicie wypiac naped z laptopa i strzelic fote tylniej scianie napedu , tam sa te zlacza.[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 15:20_________________________________________________ty zrobiles fote dolnaj czesci napedu ,wysunietej kieszeni dokladniej mowiac. zeby wyjac ten naped bedziesz mial pod spodem przycisk albo tez mozesz miec srubke. [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 15:29_________________________________________________http://postimage.org/image/1bhj3tttw/ na tym drugim lepiej widac http://postimage.org/image/1biydhl50/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 wieczorem zdemontuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 wieczorem zdemontuje powodzonka [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 17:42_________________________________________________ale tu ucichlo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 ja dopiero z treningu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 okazuje się, że router mi zamula neta, zrobiłem eksperyment, przez switch leci mi ok 95 Mb/s a po routerze od 8 do 48 Mb/s po LANie a przez WiFi jest max 18 Mb a powinno być jak na LANie, muszę to gówno reklamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 ale tu ucichlo ... ja dopiero z treningu :gwizdanie: a, ja naprawiam komorke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi