Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz jest -9.5

czekam na paczkę i jadę :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

teraz jest -9.5

czekam na paczkę i jadę :)

jezeli czekasz na mikolaja, nie dojedzie. wigilia juz byla.

Opublikowano

dopiero będzie :naughty:

Opublikowano

dopiero będzie :naughty:

znow piles herbatke z pradem? :naughty: bardziej juz byla niz dopiero bedzie :kox:

Opublikowano

łe to było w zeszłym roku więc się nie liczy .... czekam na aktualną .... a tak w ogóle było Adam i Ewy :gwizdanie:

Opublikowano

łe to było w zeszłym roku więc się nie liczy .... czekam na aktualną .... a tak w ogóle było Adam i Ewy :gwizdanie:

a bylo, bylo :naughty:

Opublikowano

Witam kolegów. Czy któryś z was nie wybiera się może w najbliższym czasie na giełdę do poznania? Mam tam do kupienia maskę podobno w stanie idealnym, ale jak się już zdążyłem przekonać różnie z tym bywa, a nie chciałbym się tłuc tyle kilometrów na marne. I tu pojawia się pytanie czy któryś z was mógłby mi ją przy okazji obejrzeć, ocenić jej stan? Jeśli tak to proszę o jakiś telefon kontaktowy ewentualnie możemy się dogadać jakoś na PW.

Pozdrawiam

Opublikowano

ja niestety nie bywam

Opublikowano

Ja tez nie

Opublikowano

:hi: :hi:

-16

Opublikowano

dzien dobry. :hi: -11C

Opublikowano

Witam

-17 o godz 7; zagrzałem 2 razy świece i odpalił bez problemu :>

Przejechałem przez cały Poznań i auto zagrzało się do 77 C.

Czy dolewacie coś do paliwa w takie mrozy ?

Opublikowano
:hi: ja wczoraj się też przejachałem, żeby się fura nie zastała na mrozie i dopiero pod Ikeą mi się zagrzał do 90 C na blacie, a miałem tylko grzane d*py włączone i jedna kreske nawiewu na szyby... masakra jest :gwizdanie:
Opublikowano

Witam

-17 o godz 7; zagrzałem 2 razy świece i odpalił bez problemu :>

Przejechałem przez cały Poznań i auto zagrzało się do 77 C.

Czy dolewacie coś do paliwa w takie mrozy ?

a po co zagrzewales 2x swiece? :cool1:

nie ma co dolewac. trzeba tankowac pewny ON, przeznaczony do niskich temperatur.

termostat do wymiany,, uklad dogrzewania plynu choodzacego. albo jezeli sa sprawne, wylacz ogrzewanie zanim zlapie 90C [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 11:00_________________________________________________

:hi: ja wczoraj się też przejachałem, żeby się fura nie zastała na mrozie i dopiero pod Ikeą mi się zagrzał do 90 C na blacie, a miałem tylko grzane d*py włączone i jedna kreske nawiewu na szyby... masakra jest :gwizdanie:

A startowales z Rusa? :mysli: Jezeli tak silnik do wymiany :decayed:

Opublikowano

:siema:

-16*C o 6:30 :naughty:

Ja przy takich mrozach potrzebuje jakieś 7km i mam na klimatroniku 90*C jadąc z ustawionym ogrzewaniem na 24*C, gdzie po ok. 2km zaczyna mi lecieć ciepłe powietrze :kox:

Opublikowano

Ja przy takich mrozach potrzebuje jakieś 7km i mam na klimatroniku 90*C jadąc z ustawionym ogrzewaniem na 24*C, gdzie po ok. 2km zaczyna mi lecieć ciepłe powietrze :kox:

To zaleta benzyniaka :cool1:

Ja niestety muszę marznąć przy takiej pogodzie.

Opublikowano

na Lecha było -15 w nocy

Opublikowano

Czy ja wiem?? Weź sprawdź czy wszystko gra u Ciebie, bo dziewczyna w Octavii z 2004r 1.9TDi 130KM miała 90*C szybciej niż ja przy tych samych mrozach i zawsze się zastanawiałem czemu u mnie tak szybko to nie jest :wink4:
Opublikowano

nie tylko benzyniaki tak szybko sie rozgrzewaja. generalnie silniki 2.0 tdi 16V po 4-5 km maja 90C. do tego czesto sa wyposazone w eketryczna grzalke (farelke ;) ) w nagrzewnicy ktora dogrzewa kabine gdy silnik jest jest jeszcze zupelnie zimny.

prawdź czy wszystko gra u Ciebie, bo dziewczyna w Octavii z 2004r 1.9TDi 130KM miała 90*C szybciej niż ja przy tych samych mrozach i zawsze się zastanawiałem czemu u mnie tak szybko to nie jest :wink4:

to rowniez zalezy od objetosci ukladu chlodzenia, octavia ma mniej plynu w ukladzie.

Opublikowano

to rowniez zalezy od objetosci ukladu chlodzenia, octavia ma mniejsza pojemnosc.

A to nawet nie wiedziałem :dziura: