Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powoli powstaje :) ale jeszcze daleka droga i termin zabojczy w srodku kaluze wilgoc jak cholera a nidziarze juz scianki stawiaja :notworthy:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i jak poszło? :)

Dobrze :good: Będzie na pewno 3, a więc zdane :evil:
Opublikowano

gratz :good:

Opublikowano

koledzy wczorajpijalem o audi ze mi padlo na swiatlach podjechalem wyluzowalem biegi no zielone i juz niemoglem zadnego biegu wlaczyc no to zepchnalem niebylo zadnego trzasniecia nic pedal sprzegla zrobil sie miekki i niemoglem zadnego biegu wlaczyc wiec zgasilem go i wlaczylem 3 odpalilem go na rozruszniku i dojechalem do domu. wczoraj mi ktos pisal ze mam wymienic wysprzeglik kupilem dzis wlasnie wymienilem go odpowietrzylem i nadal nic pomocy niewiem co mam zrobic chce do niedzieli go zrobic bo spotkanie w Poznaniu . co to moze byc za przyczyna prosze o pomoc. niewiem kupic jeszcze jutro pompe?

Opublikowano

powoli powstaje :) ale jeszcze daleka droga i termin zabojczy w srodku kaluze wilgoc jak cholera a nidziarze juz scianki stawiaja :notworthy:

ciekawe czy przed euro będzie gotowy :mysli:
Opublikowano

Siemka chlopaki. Sorki ze dopiero teraz ale dopiero wróciłem, szkoda ze tylko na chwile i na weekend emigruje pod frankfurt am mainz ;(.

Ogolnie tez chcialem podziekowac za spocika, bylo :good:, foty tez :good:.Musa sprawdzales mi te kąty?? :wink4: Ogolnie mam pyt do Ciebie czy to jest mozliwe ze mechanior przestawil pasek rozrządu na pompie?

Maxcudo, ja moge wymienic zderzak, nie bedzie trzeba lakierowac :wink4:

A V8 Varia jest :good:. Tez bym chcial cos takiego. Sory ze z lekka uogólniłem wątek, ale troszku sie spiesze. Miłego weekendu wszystkm życze :tongue4:

Opublikowano

Lele to szerokości i przyczepności życzę

Opublikowano

co z tego, to tylko teoria. cos wiecej moga powiedziec osoby doswiadczone ta statystyka, jest tutaj kilka osob... :cool1:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 19:28_________________________________________________

Musashi w górach jesteś, że śnieg sypał? ja dzisiaj zmokłem jak szedłem na pocztę a jak wróciłem do domu to słonko wyszło

tylko, :cool1: w puszczy noteckiej

Opublikowano

co z tego, to tylko teoria. cos wiecej moga powiedziec osoby doswiadczone ta statystyka, jest tutaj kilka osob... :cool1:

:siema:

Opublikowano

:hi:dzis panowie weszlismy na budowe zintegrowanego centrum....(cos tam dalej ale nie pamietam) czuli po prostu dworca glownego tam dopiero jest masakra bloto po kostki niby tak przestrzegaja bhp a burdel tam jest jak na kazdej budowie :polew: podejzewam ze bedzie kolejny bubel z seri euro 2012 :naughty:

hahaha. przeciez wlasnie z takiego powodu wstrzymywano wszystkie inwestycje do ostatniej chwili, zeby pozniej dla dobra sprawy uzasadnionym bylo przymkniecie oka na wyprodukowane buble. :kwasny:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 19:42_________________________________________________

:siema:

yo :naughty:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

i jak poszło? :)

Dobrze :good: Będzie na pewno 3, a więc zdane :evil:

:good: :good: :good: oblewasz czy czekasz do wynikow? :naughty:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 19:55_________________________________________________

koledzy wczorajpijalem o audi ze mi padlo na swiatlach podjechalem wyluzowalem biegi no zielone i juz niemoglem zadnego biegu wlaczyc no to zepchnalem niebylo zadnego trzasniecia nic pedal sprzegla zrobil sie miekki i niemoglem zadnego biegu wlaczyc wiec zgasilem go i wlaczylem 3 odpalilem go na rozruszniku i dojechalem do domu. wczoraj mi ktos pisal ze mam wymienic wysprzeglik kupilem dzis wlasnie wymienilem go odpowietrzylem i nadal nic pomocy niewiem co mam zrobic chce do niedzieli go zrobic bo spotkanie w Poznaniu . co to moze byc za przyczyna prosze o pomoc. niewiem kupic jeszcze jutro pompe?

a wymieniles pompe sprzegla? [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 19:56_________________________________________________

:bry:

:hi::cool1:

Opublikowano

pompy sprzegla niewymienilem bo niemieli dopiero bedzie w poniedzialek .... wiec chyba niewpadne w niedziele pozdrawiam koledzy ... acha pod pedalem zdjelem ta gumke i ten silowniczek jest troche luzny(lewo prawo lata i tloczysko co wychodzi leciutko osmarowane (smarem lub olejem) ma tak byc?

Opublikowano

koledzy mam ładnego macbooka air na sprzedaż :)

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246187.0

super sprzecik. :good:

i w dobrej cenie :) leży prawie nieużywany..

Opublikowano

pompy sprzegla niewymienilem bo niemieli dopiero bedzie w poniedzialek .... wiec chyba niewpadne w niedziele pozdrawiam koledzy ... acha pod pedalem zdjelem ta gumke i ten silowniczek jest troche luzny(lewo prawo lata i tloczysko co wychodzi leciutko osmarowane (smarem lub olejem) ma tak byc?

ten silownik to wlasnie pompa sprzegla :cool1:

a spot jest w kolejny weekend - 4 marca (spotykamy sie co 2 tygodnie)

Opublikowano

to tez wymienie mam nadzieje ze to nie sprzeglo ;( kupie ta pompe i wymienie jak zrobie to napewno wpadne audi mam krotko ale zawsze mi sie podobalo mialem wczesniej a3 ale a4 to jest to czego szukalem . chyba ze ktos ma na sprzedaz pompe to odkupie i podjade po nia pozdrawiam

Opublikowano

to tez wymienie mam nadzieje ze to nie sprzeglo ;( kupie ta pompe i wymienie jak zrobie to napewno wpadne audi mam krotko ale zawsze mi sie podobalo mialem wczesniej a3 ale a4 to jest to czego szukalem . chyba ze ktos ma na sprzedaz pompe to odkupie i podjade po nia pozdrawiam

jakbys dal znac rano to bym ci zalatwil. teraz to dopiero jutro. :cool1: no ale to i tak w poznaniu.

Opublikowano

a powiedz mi jaka cena? nawet do poznania bym podjechal