Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki chłopaki, wstrzymam się i oszczędzę jeszcze zawieszenie :)

A co do szczerości jaka by nie była to lepsza taka niż żadna.

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

dzięki chłopaki, wstrzymam się i oszczędzę jeszcze zawieszenie :)

A co do szczerości jaka by nie była to lepsza taka niż żadna.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
pewnie będzie padało wieczorkiem :)

e tam .. piękny Stylowy spocik ... auto umyte .. nie może padać :D

---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

pewnie będzie padało wieczorkiem :)

e tam .. piękny Stylowy spocik ... auto umyte .. nie może padać :D

Opublikowano

podobno ma ostro lać w nocy :):whistling:

Opublikowano

Ja trochę ubolewam, że na zimę mam 16" ale plus tego jest taki, że bardziej doceniam letnie jak zmieniam na 18" :decayed:

Opublikowano

z twoją mocą Adas na lato 18'' to strzał w dziesiątkę, brakuje jedynie quattro

Opublikowano

brakuje to już mocy :decayed:

---------- Post dopisany at 01:30 ---------- Poprzedni post napisany at 01:25 ----------

Moje najskrytsze marzenie to S6 C7 :slina::slina: po prostu chory jestem na to auto :decayed:

Opublikowano

Ja bym bral S7 widzialem fotki i miazga ;)

Opublikowano

:kox:

Opublikowano

doberek z rana :hi:

---------- Post dopisany at 07:22 ---------- Poprzedni post napisany at 07:22 ----------

czesc Bartasie ,co u ciebie?

---------- Post dopisany at 07:22 ---------- Poprzedni post napisany at 07:22 ----------

czesc Bartasie ,co u ciebie?

Opublikowano

Dzien doberek.

---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ----------

Moje najskrytsze marzenie to S6 C7

właśnie zmieniłeś jego status :decayed::wink:

Dobra chłopaki, auta piękne, ale ja od razu zastanawiam się ( zero fantazji i czysto praktycznie :decayed:) nad wizytami przy dystrybutorach... :wink:

a6, a7, tak ale ale 3.0 tdi biturbo :kox::kox::kox: szybko, mniejszy stres, większy zasięg :whistling:

Opublikowano

Witam z srana :) a jeśli o marzeniach i przyszłości rozmawiamy to wybieram R8 :)

Opublikowano

Kumpel kupuje A7 313 KM tdi wiec bede mogl sie przejechac

Opublikowano

:hi:Dzień doberek,Musa podeślij mi na PW co musiałbym zakupić jeżeli chodzi o wtryski.

Opublikowano

Dobry Panom

Gwerty dostałem odp.

Hallo Hubert,

dieses war nur mal ein Gedanke von mir, das Auto hat erst mal noch bis Dezember TÜV.

Opublikowano
Dzien doberek.

---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ----------

Dobra chłopaki, auta piękne, ale ja od razu zastanawiam się ( zero fantazji i czysto praktycznie :decayed:) nad wizytami przy dystrybutorach... :wink:

a6, a7, tak ale ale 3.0 tdi biturbo :kox::kox::kox: szybko, mniejszy stres, większy zasięg :whistling:

ja bym powiedział ze zasięg to zależy przede wszystkim od wielkości zbiornika na paliwo :P

co do R8 .. to Audi sobie trochę w kolano strzela i nie mówi tego .. ale te lepsze RS6 maja lepsze osiągi ;)

---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ----------

Dzien doberek.

ja bym powiedział ze zasięg to zależy przede wszystkim od wielkości zbiornika na paliwo :P

co do R8 .. to Audi sobie trochę w kolano strzela i nie mówi tego .. ale te lepsze RS6 maja lepsze osiągi ;)

Opublikowano

witka :hi:panowie, szukam z ojcem pierwszego samochodu dla siostry. Wymagania: klima, 5 drzwi, czujniki cofania :decayed: Co możecie polecić na pierwsze auto? cena 20-25 tys. PLN. Zaczynaliśmy od Mini One, ale w sumie przegadałem jej, że lepiej kupić coś nowszego. Patrze na Fiesty, Corsy, Yarisy, Swifty - raczej ta wielkość auta. Nie wiem też co z silnikiem, chyba jakaś mała benzyna na początek będzie najlepsza :myśli: polecicie coś innego jeszcze? :wink:

Opublikowano
witka :hi:panowie, szukam z ojcem pierwszego samochodu dla siostry. Wymagania: klima, 5 drzwi, czujniki cofania :decayed: Co możecie polecić na pierwsze auto? cena 20-25 tys. PLN. Zaczynaliśmy od Mini One, ale w sumie przegadałem jej, że lepiej kupić coś nowszego. Patrze na Fiesty, Corsy, Yarisy, Swifty - raczej ta wielkość auta. Nie wiem też co z silnikiem, chyba jakaś mała benzyna na początek będzie najlepsza :myśli: polecicie coś innego jeszcze? :wink:

A lupo brałeś pod uwagę :eusathink:

Opublikowano

Daniel - Lupo w 5 drzwiach? :wink: z małych VW to Polo

Opublikowano

myślałem o polo, ale ładne są dopiero te w aktualnym modelu, a to już trochę za mały budżet :whistling: a te okularniki mi się średnio podobają :decayed: jakbym kupował dla siebie to byłaby na bank A3 z ASZ, ale ona się zabije w takim czymś...:grin:

Opublikowano

Puść jej swoją Wojtek a dla siebie ASZ ;)