Pepin Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 muszę kupić wycieraczki .. jakie BOsch, VAleo czy SWF ?
variocustoms Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Valeo odpuść, ja miałem 2 komplety u siebie i padły bardzo szybko, teraz mam Bosche i na razie się dobrze sprawują
danielo Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 muszę kupić wycieraczki .. jakie BOsch, VAleo czy SWF ? Miałem Valeo teraz mam Bosch,jak dla mnie niema różnicy
variocustoms Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 no ja się przejechałem na Valeo ale może do Audi robią lepsze niż do gówianego Forda
Pepin Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 chyba mam boscha teraz .. w Niemczech założyli kiedyś w aso ... SWF i w Intercars jest on najdroższy
variocustoms Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 ja Valeo zmieniałem co 3 miesiące, kasa wywalona w błoto
dziadek Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 też mi w b6 valeo wytrzymały pół roku i zaczęły przeskakiwać i piszczeć
Musashi Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 dzien doberek. ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:32 ---------- mialem piora nie wymianiene od zakupu przez poprzedniego wlasciciela nowego auta - 2005. pomimo ze mialy tendencje do pierdzenia zbieraly w miare - po 7 latach....
Musashi Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 u mnie byly valeo... tylko powtarzam jak zawsze valeo, czy bosch, czy nawet "chinczyk", na zamowienie danego producenta, maja wyzsze normy jakosciowe niz pod wlasna marka. tak wyglada stopniowanie jakosci produktów, od najwyzszej. bywa ze to dotyczy tego samego producenta dostarczjacego ten sam produkt na rozne zamowienia. 1. ORI - pierwszy montaż czyli producent auta. 2. ORI - dostepne w ASO 3. pod marka producenta częsci lub dostawcy ( przyklad: ina, rouville, skf a najczesciej w kartoniku INA) 4. noname - bywa ze to produkty markowe ale poza wymogami powyzszych norm jakosciowych 1 -3.
Piechol Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 czesc Wojtek, jak tam plama? koleś mi starł tylko wilgotną gąbką, bo mówił, że jak upierze częsciowo to wyjdzie zaciek gdzie indziej. po wyschnięciu zostało jeszcze, więc przetarłem to mocno rozcieńczonym APC i szmatką i nie ma śladu
Musashi Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 koleś mi starł tylko wilgotną gąbką, bo mówił, że jak upierze częsciowo to wyjdzie zaciek gdzie indziej. po wyschnięciu zostało jeszcze, więc przetarłem to mocno rozcieńczonym APC i szmatką i nie ma śladu no to swietnie. nie prawda ze bedzie plama. chyba ze za duzo srodka.
Piechol Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 najważniejsze, że udało się to w łatwy sposób załatwić Musa, a Ty tematy związane z klimą też ogarniasz?
CHRISMEN Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 ISOFIX nadal poszukiwany jakby ktoś coś...
Musashi Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 najważniejsze, że udało się to w łatwy sposób załatwić Musa, a Ty tematy związane z klimą też ogarniasz? Naprawiac, nie naprawiam. A co sie dzieje?
Rekomendowane odpowiedzi