Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

muszę kupić wycieraczki .. jakie BOsch, VAleo czy SWF ?

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Valeo odpuść, ja miałem 2 komplety u siebie i padły bardzo szybko, teraz mam Bosche i na razie się dobrze sprawują

Opublikowano
muszę kupić wycieraczki .. jakie BOsch, VAleo czy SWF ?

Miałem Valeo teraz mam Bosch,jak dla mnie niema różnicy :wink:

Opublikowano

no ja się przejechałem na Valeo ale może do Audi robią lepsze niż do gówianego Forda

Opublikowano

chyba mam boscha teraz .. w Niemczech założyli kiedyś w aso ... SWF i w Intercars jest on najdroższy

Opublikowano

ja mam Valeo od ok1.5 roku i już do zmiany

Opublikowano

ja Valeo zmieniałem co 3 miesiące, kasa wywalona w błoto

Opublikowano

:hi:

też mi w b6 valeo wytrzymały pół roku i zaczęły przeskakiwać i piszczeć :kwasny:

Opublikowano

dzien doberek.

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:32 ----------

mialem piora nie wymianiene od zakupu przez poprzedniego wlasciciela nowego auta - 2005. pomimo ze mialy tendencje do pierdzenia zbieraly w miare - po 7 latach.... :decayed:

Opublikowano

u mnie byly valeo... :wink: tylko powtarzam jak zawsze valeo, czy bosch, czy nawet "chinczyk", na zamowienie danego producenta, maja wyzsze normy jakosciowe niz pod wlasna marka.

tak wyglada stopniowanie jakosci produktów, od najwyzszej. bywa ze to dotyczy tego samego producenta dostarczjacego ten sam produkt na rozne zamowienia.

1. ORI - pierwszy montaż czyli producent auta.

2. ORI - dostepne w ASO

3. pod marka producenta częsci lub dostawcy ( przyklad: ina, rouville, skf a najczesciej w kartoniku INA)

4. noname - bywa ze to produkty markowe ale poza wymogami powyzszych norm jakosciowych 1 -3.

Opublikowano

czesc Wojtek, jak tam plama?

Opublikowano
czesc Wojtek, jak tam plama?

koleś mi starł tylko wilgotną gąbką, bo mówił, że jak upierze częsciowo to wyjdzie zaciek gdzie indziej. po wyschnięciu zostało jeszcze, więc przetarłem to mocno rozcieńczonym APC i szmatką i nie ma śladu :banan:

Opublikowano

koleś mi starł tylko wilgotną gąbką, bo mówił, że jak upierze częsciowo to wyjdzie zaciek gdzie indziej. po wyschnięciu zostało jeszcze, więc przetarłem to mocno rozcieńczonym APC i szmatką i nie ma śladu :banan:

no to swietnie.

nie prawda ze bedzie plama. chyba ze za duzo srodka.

Opublikowano

najważniejsze, że udało się to w łatwy sposób załatwić :wink: Musa, a Ty tematy związane z klimą też ogarniasz? :decayed:

Opublikowano

dobry

Opublikowano
:siema: Pany!
Opublikowano
najważniejsze, że udało się to w łatwy sposób załatwić :wink: Musa, a Ty tematy związane z klimą też ogarniasz? :decayed:

Naprawiac, nie naprawiam. A co sie dzieje?