Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze chłopaki

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
najważniejsze, że udało się to w łatwy sposób załatwić :wink: Musa, a Ty tematy związane z klimą też ogarniasz? :decayed:

Naprawiac, nie naprawiam. A co sie dzieje?

takie cuś: http://a4-klub.pl/klimatyzacja-98/klimatyzacja-ch%B3odzi-dopiero-po-osi%B1gni%EAciu-temperatury-roboczej-silnika-235685/

Opublikowano

trzeba najpierw obadac VAG-iem zachowanie klimy w momencie gdy niedziala.

Opublikowano

może dzisiaj z Bartkiem rzucimy na to okiem jak autko wystygnie :wink: myślę, że kompresor daje za małe ciśnienie jak auto jest zimne, a jak się "spręży" :decayed: to już chłodzi ładnie...

Opublikowano

Wiecie z czego składa się kot?

Opublikowano
może dzisiaj z Bartkiem rzucimy na to okiem jak autko wystygnie :wink: myślę, że kompresor daje za małe ciśnienie jak auto jest zimne, a jak się "spręży" :decayed: to już chłodzi ładnie...

podepnij VAGa. wejdz w autohvac adres 08. bloki pomiarowe >> blok 01 >> pozycja 4 podaj wartosc cisnienia gdy auto jest zimne, klima wlaczona i wylaczona. to samo dla pozostalych pozycji. porownaj to samo gdy silnik jest goracy.

Opublikowano

PIechol, nie potrzebujesz uchwytu na kubek, podświetlany z chromikiem :) ?

Opublikowano

pepin odezwij sie co do tego uchwytu na kubek na pw:)

Opublikowano

witam :hi:

---------- Post dopisany at 07:37 ---------- Poprzedni post napisany at 07:32 ----------

mam strasznego dola, wczoraj kolega r...... sie moja a4 :thumbdown:

Opublikowano

witam wszystkich :)

potrzebuje małej pomocy a mianowicie podczas ruszania autkiem doprowadziłem do jego zgaśnięcia po czym chciałem szybko odpalić auto odpaliło ale zaczęła migać pomarańczowa lampeczka autka z kluczykiem (immo) auto dojechało do pożądanego przeze mnie celu ale od tamtego momentu mam taki problem ze wkładając i przekręcając kluczyk miga mi ta lampeczka i auto nie odpala, wyjmę kluczyk i znowu włożę, przekęce i znowu to samo się dzieje lampa miga a auto nie odpala ale po 3 czy 4 razie tak jakby coś załapało i auto odpali.. Czy jest na to jakaś rada i czy ktoś mógłby mi pomóc?? Z góry bardzo dziękuje..

Ps. bardzo współczuje rozbitego auta wiem jaki to ból..

Opublikowano

ale to do A3 .. dlatego Piechola pytam :)

---------- Post dopisany at 08:31 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ----------

ale to do A3 .. dlatego Piechola pytam :)

Opublikowano

podepnij VAGa. wejdz w autohvac adres 08. bloki pomiarowe >> blok 01 >> pozycja 4 podaj wartosc cisnienia gdy auto jest zimne, klima wlaczona i wylaczona. to samo dla pozostalych pozycji. porownaj to samo gdy silnik jest goracy.

nie było czasu wczoraj niestety... a silnik nie zdążył wystygnąć w sumie, bo siedzieliśmy z zapalonym na klimie jak lało :decayed:

---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ----------

PIechol, nie potrzebujesz uchwytu na kubek, podświetlany z chromikiem :) ?

hał macz? za pół ceny mogę wziąć :grin:

---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ----------

---------- Post dopisany at 07:37 ---------- Poprzedni post napisany at 07:32 ----------

o f*ck... :thumbdown:

Opublikowano

Dzien doberek

o kurcze. wspolczuje.

Opublikowano

ale jesteś kochany Musa, że mi posty poprawiasz... :giveheart::grin:

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ----------

nie wiemy :whistling:

Opublikowano

Piechol, wpadnij na style z lapkiem to sprawdzimy klimę .. mam od 2óch lat instrukcje od Musy ;)

ale nie mam sprawnego lapka żeby VAGa zainstalować

TO i o uchwycie pogadamy :)

@BLind .. :( .. będzie nowsza :)

Opublikowano
Piechol, wpadnij na style z lapkiem to sprawdzimy klimę .. mam od 2óch lat instrukcje od Musy ;)

TO i o uchwycie pogadamy :)

@BLind .. :( .. będzie nowsza :)

Ale ja mam Win 7, więc pewnie będą jaja z zainstalowaniem... na spokojnie na spocie się zobaczy kiedyś... a ile dałeś za ten uchwyt?

Opublikowano

:decayed:

jak sie jedna wiadomosc powtarza, to mnie nie rusza ale kurde 3 nie wytrzymalem :wink:

---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

a jakby co to ja sie znow vag-a dorobilem :decayed:

Opublikowano
a jakby co to ja sie znow vag-a dorobilem :decayed:

to weź na spota to się pochwalisz :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ----------

nie wiemy :whistling:

:siema:

-futerka

-kota właściwego

-zespołu mruczącego