blind1 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 doberek ---------- Post dopisany at 08:38 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- burza byla rewela, nie spalem chyba do 3.00 tak n.... ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ---------- zaczyna grzmiec na nowo
variocustoms Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 U mnie nawet gradem waliło i zalało przejazd pod mostkiem i na A2 się nie da wyjechać
benoos Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam po upojnym weekendzie bratowa urodziła córeczkę, VAG Event, remont w domu i upał sprawiły, że dopiero dochodzę do siebie Slo widziałem Twoją furę w piątek, na trawie obok stawku, ładnie się prezenciła
klysek Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 dzieki nike21 za chec pomocy ale ten matol nie odbiera ode mnie telefonu wiec jestem w d*pie i chyba pare PLN do tylu
variocustoms Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ciekawe czy będzie powtórka z wczorajszej nocy
slo Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 witam ! ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- koledzy kiedy jakis spocik ciekawy ? może jakieś fotki/ mini film ?
variocustoms Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ja mam trochę brudne auto więc na foty się nie nadaje a weekend raczej roboczy mi się szykuje @Musashi udało się coś ustalić z częściami do Mietka?
slo Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 vario, jestem jutro w swaju obok Ciebie. fajka ?
variocustoms Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 dzwoń jak będziesz, jak będę w pobliżu to spokojnie wyjaramy fajkę pokoju
drosdek Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Cze Chopy witam !---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- koledzy kiedy jakis spocik ciekawy ? może jakieś fotki/ mini film ? Tera mówisz jak auto puściłem Czy na spota wpuścicie mnie z japońcem ??
Rekomendowane odpowiedzi