kapec Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Cześć panowie. Czy ktoś z was zajmuje się odczytywaniem i wgrywaniem wsadów do liczników. Kupiłem licznik od anglika i chciałbym go zaadaptować do mojego autka.
Lele Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 :hi:A czemu wiekszość ma zdj Madasa w swoim profilu?:decayed:robimy spota w niedziele??
danielo Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 :hi:A czemu wiekszość ma zdj Madasa w swoim profilu?:decayed:robimy spota w niedziele?? Ja mam wolny weekend i jestem chętny
variocustoms Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 ja chyba w niedzielę mam sesję dla Playboya więc nie wiem czy dam radę
Pepin Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 a może zamiast spota w betonach .. jakieś poranne grzyby .. planuję jechać pod Oborniki na grzyby .. zdaje się, że są a jak nie to przynajmniej poza betonami czas zleci jedziemy z dzieckiem .. może ktoś chętny na poranną wycieczkę ?
danielo Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 A może jak pogoda dopiszę to jakiś spot z grillem
Piechol Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 a może zamiast spota w betonach .. jakieś poranne grzyby .. planuję jechać pod Oborniki na grzyby .. zdaje się, że są a jak nie to przynajmniej poza betonami czas zleci jedziemy z dzieckiem .. może ktoś chętny na poranną wycieczkę ? czarne łebki na bank gdzieś znajdziesz
variocustoms Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 z tą pogodą to jest masakra, ciężko coś zaplanować
Qbazulu Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 ja pomiędzy Śremem a Kórnikiem widziałem ostatni "bułgarski łebki"
Lele Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 a może zamiast spota w betonach .. jakieś poranne grzyby .. planuję jechać pod Oborniki na grzyby .. zdaje się, że są a jak nie to przynajmniej poza betonami czas zleci jedziemy z dzieckiem .. może ktoś chętny na poranną wycieczkę ? Ja tam na grzyby chodziłem jak bylem maly z rodzicami, teraz jakos nie mam weny, ale duzo ludzi jezdzi do dabrówki lesnej za oborniki, jak na górke wjedziesz to w lewo skrec sobie i tam caly czas prosto w las:wink: Vario dotarla Pw. Dzięki, dzisiaj zamawiam bo trzeba auto w końcu umyc:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi