Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja uwielbiam gotowac, ale nie moge z tym przesadzac bo bede wygladał na IVE ...masz wjeb od Madasa , to mój kumpel i nie pozwoli się śmiać ze mnie
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja uwielbiam gotowac, ale nie moge z tym przesadzac bo bede wygladał na IVE Ive stołuje się w kfc
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja uwielbiam gotowac, ale nie moge z tym przesadzac bo bede wygladał na IVE ...masz wjeb od Madasa , to mój kumpel i nie pozwoli się śmiać ze mnie ja pokojowo jestem nastawiony do życia ... od wiosny nikomu w ryja nie dałem
variocustoms Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Azunia ja umiem i lubię gotować, szczególnie makarony na kilka sposobów, pizza też dobra wychodzi ale inne potrawy takie jak piersi z kaczki są mniam mniam
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 i nie naśmiewać się z Iveka bo nie będzie się z Wami kumplował
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 i nie naśmiewać się z Iveka bo nie będzie się z Wami kumplował no własnie
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak?? wiosny jeszcze nie bylo... dopiero zime mamy
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja uwielbiam gotowac, ale nie moge z tym przesadzac bo bede wygladał na IVE ...masz wjeb od Madasa , to mój kumpel i nie pozwoli się śmiać ze mnie ja pokojowo jestem nastawiony do życia ... od wiosny nikomu w ryja nie dałem a ja pare lat [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 15:07_________________________________________________ jak?? wiosny jeszcze nie bylo... dopiero zime mamy no bo Adas dal zaliczke
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak?? wiosny jeszcze nie bylo... dopiero zime mamy no właśnie .... na wiosne runda rusza Nikuś obiecałeś że polecisz na meczyk ze mną ... ale tak rodzinnie
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Musashi tobie Ive też powinien dać.. :gwizdanie: oooo, ktos tu w jawny sposob chce na sklocic
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak?? wiosny jeszcze nie bylo... dopiero zime mamy no właśnie .... na wiosne runda rusza Nikuś obiecałeś że polecisz na meczyk ze mną ... ale tak rodzinnie gdyby z mieczami wpuszczali to tez bym poszedl.
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak?? wiosny jeszcze nie bylo... dopiero zime mamy no właśnie .... na wiosne runda rusza Nikuś obiecałeś że polecisz na meczyk ze mną ... ale tak rodzinnie na meczyk owszem... ale za stadion po meczu nie ide :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak?? wiosny jeszcze nie bylo... dopiero zime mamy no właśnie .... na wiosne runda rusza Nikuś obiecałeś że polecisz na meczyk ze mną ... ale tak rodzinnie gdyby z mieczami wpuszczali to tez bym poszedl. załatwi się .... :gwizdanie:
pawlik79 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 madas -- ty chyba mnie nie uderzysz?
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak?? wiosny jeszcze nie bylo... dopiero zime mamy no właśnie .... na wiosne runda rusza Nikuś obiecałeś że polecisz na meczyk ze mną ... ale tak rodzinnie na meczyk owszem... ale za stadion po meczu nie ide :gwizdanie: Michał przecież ja już mam dziecko ...raz tylko byłem od kąd mam Julie i to przypadkowo... pójdziemy na IV trybune na luziku...[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 15:12_________________________________________________ madas -- ty chyba mnie nie uderzysz? przecież Ty jesteś większy ode mnie ....
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak?? wiosny jeszcze nie bylo... dopiero zime mamy no właśnie .... na wiosne runda rusza Nikuś obiecałeś że polecisz na meczyk ze mną ... ale tak rodzinnie na meczyk owszem... ale za stadion po meczu nie ide :gwizdanie: Michał przecież ja już mam dziecko ...raz tylko byłem od kąd mam Julie i to przypadkowo... pójdziemy na IV trybune na luziku... hej kolejorz!!
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 kto idzie znami?? zrobimy spota na bulgarskiej
Rekomendowane odpowiedzi