blind1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Potrzebuje namiary na dobrego lakiernika, wczoraj "upiększyłem" sobie zderzak tył dość konkretnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie jakiś spocik coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ma ktoś zniżkę w IC albo może załatwić w dobrej kasie cewki beru do 2.0 alt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Bart-s chyba ma, Madas i Musashi też mają % Sent from my Variophone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 doberek ---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ---------- Potrzebuje namiary na dobrego lakiernika, wczoraj "upiększyłem" sobie zderzak tył dość konkretnie... Wojtasie jak nic nie znajdziesz to daj znac mam dobrego magika w swarzedzu. robil moja a4, byla rewela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 :hi::hi:hejooooo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Blind dałem Wojtkowi namiary na tego lakiernika Sent from my Variophone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Piotrek, to może ten sam p. Darek, którego poleca znajomy Vario? ---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- jak na razie znalazłem na a3 clubie to: Blacharstwo Lakiernictwo Samochodowe Mechanika Samochodowa Pojazdowa | AUTO-KOLOR | Pozna ul. rednia 15 niby Kulczyk ma z nimi umowe i u nich maluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Znam auto-kolor z czasów pracy w AP, źli nie byli ale nie wiem jakie ceny mają, ten ze swaja bierze 300 za element Sent from my Variophone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 A dobiera kolor na miejscu? Najbardziej mi zależy na dobrej robocie, koszty przeżyje (za głupotę trzeba płacić)... No i drugi problem z powrotem do Poznania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Piechol, do Poznania śmigają autobusy i pociąg więc nie ma problemu, jak chcesz to możemy razem do niego podjechać i pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 vario, apropo mojej blacharki u p. Darka, przełożymy to na wiosne, bo miałem inny wydatek niestety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Piechol, do Poznania śmigają autobusy i pociąg więc nie ma problemu, jak chcesz to możemy razem do niego podjechać i pogadać Umówiłem się na sobotę rano na oględziny i może zostawienie auta, bo w normalne dni do 18:00 tylko czynne, a jak nie mam jak się urwać z roboty w tym tygodniu. Jak masz chęci żeby pogadać to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak dobrze pójdzie to będę nowy lokal urządzał to może mnie odwiedzisz ??? Sent from my Variophone ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ---------- Slo, wiadomo często się tak zdarza Sent from my Variophone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Możemy się zgadać jakoś bliżej soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 spoko, będziemy w kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Panowie może w niedziele na PWR zrobimy jakiś spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Piotrek, to może ten sam p. Darek, którego poleca znajomy Vario? ---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- jak na razie znalazłem na a3 clubie to: Blacharstwo Lakiernictwo Samochodowe Mechanika Samochodowa Pojazdowa | AUTO-KOLOR | Pozna ul. rednia 15 niby Kulczyk ma z nimi umowe i u nich maluje... mi juz jakaś firma z Malwowej malowała i ma umowe z ASO .. pożąl sie Boże .. a ja nei jestem znawcą ... ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Ma ktoś zniżkę w IC albo może załatwić w dobrej kasie cewki beru do 2.0 alt ? na nenzynę w audi była akcja serwisowa .. tylko musisz na świece zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak dobrze pójdzie to będę nowy lokal urządzał to może mnie odwiedzisz Bartku, a to zaproszenie obejmuje też innych? Ja bardzo jestem ciekaw tej Twojej miejscowki. Być może też miałbym temat do pogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi