variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 druciarstwo to w Trabancie może być ale nie w Audi, jak by co to temat mam obcykany u siebie w B7 też zakładałem
danielo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 To jak tam panioczki spotujemy w niedzielę
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja chyba kupię jakąś B4 co by na spoty bez problemów wpadać, bo tym moim lujem to tylko latem pod MC daję radę
danielo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja chyba kupię jakąś B4 co by na spoty bez problemów wpadać, bo tym moim lujem to tylko latem pod MC daję radę pomysł.
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 B4 w cabrio na glebie i 10'' felach
elmartinez Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 B4 w cabrio na glebie i 10'' felach Już mam to przed oczami
danielo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 B4 w cabrio na glebie i 10'' felach Coś takiego tylko wydech w normie
Maxcudo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja niestety odpadam, na nartach jestem Jutro jadę do Włoch
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 daniel, mój sąsiad ma takiego kanarkowego w tdi (chyba 90 kuni) i na standardowych felach ale stan igiełka
elmartinez Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Michał zazdroszczę....Ja niestety w tym miesiącu tylko Polskie góry - ale na razie muszę kupić sobie wiązania. Bartek to kupuj i przyjeżdżaj
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 chyba zamienię Fkę na B4 bo inaczej się nie da
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 B4 w cabrio na glebie i 10'' felach I to jest naprawdę bardzo fajny pomysł (już wiem, że będzie białe ). ---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- nie, nie mam nic bo na razie chciałem tylko postojówki druciarsko zrobić byle do wiosny. Ale możemy podziałać żeby na GIT było ...została mi para rezystorków ze starej "vario-instalacji" pod postoje LED (25W 47ohm). Możecie je wykorzystać. Coś mi się wydaje, że BT będziemy rezać razem z LED-ami, wspólnie w Jasinie
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 :hi:Panowie umie ktoś zakodować kluczyk ?
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 siemanko co tam chłopaki słychać pogoda dobra na rower albo spacer Bartek jak biznes Bartek kiedy wyjazd ?
Gwerty Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 witam . co do spota to jestem jutro jestem za. w poniedziałek oddaje auto w rece Vario ciekawe czy je poznam przy odbiorze
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Madas no biznes ruszył zapraszam jak będziesz w Swaju Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Madas no biznes ruszył zapraszam jak będziesz w SwajuVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip na kreske dajesz?
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na kreskę nie, jak ruszy bardziej to może się załatwi na raty Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
slo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 ...została mi para rezystorków ze starej "vario-instalacji" pod postoje LED (25W 47ohm). Możecie je wykorzystać.Coś mi się wydaje, że BT będziemy rezać razem z LED-ami, wspólnie w Jasinie Jeśli sprawne to mogę je łyknąć. Możemy rezać, tylko że jeszcze muszę dokupić nowe klosze halogenów bo stare są w stanie agonalnym, Bart-S, co do Twojej PW, jeśli chodzi o lusterka.. A nie można by tak z robić, że czujnik zmierzchu by nie działał i CLH włączałoby się cały czas, nawet w dzień ? Czy idę złym tokiem rozumowania ? a BT trzeba szybko skończyć, żeby nie mylił się z Bukowiną Tatrzańską
Rekomendowane odpowiedzi