variocustoms Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zjewany na maxa jestem, 4h snu i 10h pracy z czego pół dnia na kolanach Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Pepin Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zjewany na maxa jestem, 4h snu i 10h pracy z czego pół dnia na kolanachVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip zacząłeś glazurę układać czy co ?
variocustoms Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Glazurę nie rzeźbię przy jednym B5, robię na B8 Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
danielo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Swego czasu jak mieszkałem w Danii to ustrzeliłem coś takiego na parkingu mają rozmach skurwiensyny
Gwerty Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Glazurę nie rzeźbię przy jednym B5, robię na B8 Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip bartku nie darował ym ci jak bys zrobił z b5 b8. jak już to tylko rs4 b5:) moge przyjąc inne przemiany stanowczo nie
Bart-S Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zjewany na maxa jestem, 4h snu i 10h pracy z czego pół dnia na kolanachVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Bartek nie narzekaj - ja tak od 2 lat zapierdzielam
slo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zjewany na maxa jestem, 4h snu i 10h pracy z czego pół dnia na kolanachVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Bartek nie narzekaj - ja tak od 2 lat zapierdzielam i to w jakim sniegu... jak odsapniesz i będziesz miał części dla mnie to daj znać fotela nie dałem rady jeszcze rozebrać bo nie mam gdzie, w razie czego będę dzwonić. Jak byś miał 30min na logi to też daj znać bo coś mi się pieprzy w motorowni:hi:
Arkadiush Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Swego czasu jak mieszkałem w Danii to ustrzeliłem coś takiego na parkingu mają rozmach skurwiensyny http://s8.postimage.org/vos21ssh1/haha.jpg http://s14.postimage.org/hejynh5oh/haha2.jpg pewnie jakiś Polak to zrobił :grin: ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- Zjewany na maxa jestem, 4h snu i 10h pracy z czego pół dnia na kolanachVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Bartek nie narzekaj - ja tak od 2 lat zapierdzielam i to w jakim sniegu... jak odsapniesz i będziesz miał części dla mnie to daj znać fotela nie dałem rady jeszcze rozebrać bo nie mam gdzie, w razie czego będę dzwonić. Jak byś miał 30min na logi to też daj znać bo coś mi się pieprzy w motorowni:hi: zrezamy ten fotel jak dostaniemy LED-y jak dojdą jutro to możemy piątek wieczorem albo sobota w południe jakoś
Arkadiush Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 oki Arek Jak dojdą to dryndnę do Ciebie i dogadamy się a kiere zrobiłeś?
slo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 P-U-M-A dopiero jutro ją wyśle kurierem więc na piątek będzie
Bart-S Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zjewany na maxa jestem, 4h snu i 10h pracy z czego pół dnia na kolanachVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Bartek nie narzekaj - ja tak od 2 lat zapierdzielam i to w jakim sniegu... jak odsapniesz i będziesz miał części dla mnie to daj znać fotela nie dałem rady jeszcze rozebrać bo nie mam gdzie, w razie czego będę dzwonić. Jak byś miał 30min na logi to też daj znać bo coś mi się pieprzy w motorowni:hi: MCE powinien dojechać jutro - jeśli listonosz go przyniesie to możemy się umówić po południu (3.0 MPI zablokował mi kanał więc i tak stoję z robotą).
slo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 dobrze, daleko nie mam w razie czego 20min i jestem lol, dostałem 100zł i 1pkt za parkowanie pod blokiem Audi zdążyłem przeprowadzić, ojca furmankę już nie. co za &%^@#*! !
Arkadiush Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 dobrze, daleko nie mam w razie czego 20min i jestemlol, dostałem 100zł i 1pkt za parkowanie pod blokiem Audi zdążyłem przeprowadzić, ojca furmankę już nie. co za &%^@#*! ! u siebie pod blokiem?
slo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 tak, tam nie można parkować. Zrobili sieczkę, wszyscy dostali Jutro wychodzę z inicjatywą, żeby stawiać samochody normalnie tu na Berlinga, tam nie ma zakazu ani nic. Nawet gliniarz tak podpowiedział.. Jak zablokujemy ruch to się im odechce mandatów..
variocustoms Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Bart-s nie narzekam cieszę się na końcowy efekt prac Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
slo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tak działa system Piloted Parking w praktyce - YouTube
Bart-S Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Bart-s nie narzekam cieszę się na końcowy efekt pracVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Kiedy skończycie auto Grześka?
Madbar Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Slo i Piechol .. tylko Central czy zachodznia też ?ja też, ja też... Na początek Central. Jak zadziała, wzialbym też Zachód.
Rekomendowane odpowiedzi