Pepin Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pepin przecież masz ładną B7 w Avancie ohkyomoon kopę lat na walę tynki do pary potrzebuję ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pepin do jakiej kwoty szykasz auta? moze bym ja sie zastanowil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 doberek Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 heja ---------- Post dopisany at 09:47 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ---------- vario jak tam pogoda w pozku bo właśnie wyjeżdżam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 bry ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- heja---------- Post dopisany at 09:47 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ---------- vario jak tam pogoda w pozku bo właśnie wyjeżdżam ? Nie pada ale trochę gdzie nie gdzie lodowisko, uważaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 koleś zdesperowany w WORD Konin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Pany nie chce ktoś kupić Galaxy SIII 1700PLN albo Galaxy Note II? 2000PLN? Oba telefony nowe, dopiero któregoś z nich będę dzisiaj brał na wymianie Co to Note II to jest zajefajny, sam używam od 2 miesięcy, a S III to wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Pany nie chce ktoś kupić Galaxy SIII 1700PLN albo Galaxy Note II? 2000PLN? Oba telefony nowe, dopiero któregoś z nich będę dzisiaj brał na wymianie Co to Note II to jest zajefajny, sam używam od 2 miesięcy, a S III to wiadomo Ja się mogę zamienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 S Advance + 1,4k zł to Note jest Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 S Advance + 1,4k zł to Note jest Twój oddam opony z Audi ---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:11 ---------- I co tam swoim Walentynką kupiliście Pany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a na czym będziesz jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a na czym będziesz jeździć mam zapas :kox:Jak tam Volvo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 elegancko Trasy zalicza, km kręci, cisza spokój i odejście ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 elegancko Trasy zalicza, km kręci, cisza spokój i odejście ma lepsze niż Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 jak dla mnie? Nie ma co w ogóle porównywać. Zupełnie inna klasa samochodu. Tu jest o wiele wygodniej i mega mega ciszej. Jadąc 200km/h masz 3-3.5k RPM, a nie jak w Audi ponad 5 Auto dużo bardziej wyciszone/wygłuszone w środku. Mimo iż z Audi też byłem mega zadowolony to jednak Volvo jest jak dla mnie poprostu lepsze Materiały, układ jezdny, zawieszenie, jak i sam silnik to poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 co tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a sesja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi