Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

na miejscu nie mam ale możemy kupić i zamontować, wpadnij przy okazji to zrobimy listę jakie są potrzebne

odwiedzę :) na piwo :grin:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Te są od Eski, to pewnie ciut droższe od normalnych, jeśli w ogóle są inne;) Pozatym co ori to ori :decayed:

siema siema :hi:

mroźno coś dziś, tak wiec hartowanie w garażu mnie czeka :decayed:

witam.

spolerowałem te halogeny ale najebałem sie mega bo były mocno spiaskowane mam fotki. przed i po.

---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

http://s15.postimage.org/sgenoc81z/DSCN5491.jpgjeden zrobiony drugi nie. chyba widać który który

eeee.... Grzesiu a który to który :banan:

nei wime jak acena jest teraz . ale za nowy halogen z żarówką zapłaciłęm ok 80PLN (chyab Hella) , stary z urwanym uchwytem sprzedałem za 15PLN ... może nie warto polerować ;)

na miejscu nie mam ale możemy kupić i zamontować, wpadnij przy okazji to zrobimy listę jakie są potrzebne

no to chlopaki ja dopisuje sie do tej listy jak co, moge tez wpasc, ale nie wiem gdzie to slynne VC :) :) :)

Hah, to jest 15km ode mnie i jeszcze na tym nie byłem :facepalm: W tym roku obowiązkowo tam wpadne :banan:

polecam :) super impreza

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ----------

Vario, co do rezystorów ja będę chętny na małe lutowanko :naughty:

W profilu FB są namiary z mapką

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip

to ja do Ciebie kamieniem dorzuce :) z pracy oczywiscie :)

---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ----------

to kiedy arkadiusz ma do varia zawitac?? przyblakam sie wtedy :P

niestandardowy

nie wiem czy będą mieli wszystkie te ledy na zwierzynieckiej. w Poniedziałek jest dostawa w sklepledowy i tam zamów najlepiej

slu, a jak Ty to podlaczyles?? :)

Panel 24V Led 6xSMD W5W T10 T4W Ba9s C5W C10W Biały Zimny www.sklepledowy.pl

---------- Post dopisany at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

ja mam inne żródło LEDów, sprawdzone

co do lutowania to sprzęt jest, umiejętności też, koszulki termiczne itp. itd. na miejscu

mow :) mow gdzie :) na miejscu?? Poznan czy wysylka?

vario,

a moje niesprawdzone? :) sklepledowy.pl daje radę. Dobrej jakości towar oraz wyśmienity kontakt i obsługa.

niest,

Do tego panelu dostajesz wtyczki na różne mocowania: rurka, t4w i w5w. Wszystkie trzy są w zestawie. Na końcu tych dwóch kabelków jest mini złącze, tam podłączasz jeden z tych trzech typów mocowań

Vario to mów kiedy moge wleciec w zwizku z tablicką z tyłu dle przerobki LED no i może środek ;) swiatełka-przod GWERTY - POLECAM!!!!

1. mod ;)

tylko ja mówie o sklepledowy.pl. Na zwierzynieckiej jest ledix, tam kupowałem tylko pare ledów, też ok raczej. :)

No to trzeba zrobić spota techniczno-ledowego u Varia ;)

a tak swoją drogą, po co ledy w tablicę z tyłu? lepiej jak tablica mniej widoczna jeżeli chodzi o fotoradary i rejestratory w radiowozach, u siebiemam led ale 2 x w5w, coś widać ale nie za wiele, po za tym mam widoczne tylko połowę numeru na tyle więc fotki i mogą pstrykać i tak nie przyjdzie mandat

vario, fotoradary walą z lampą lub na podczerwień więc obojętnie im czy będzie oświetlona czy nie.

ale jak całego numeru nie ma to mogą zdjęcie sobie wsadzić :whistling:

---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ----------

Tomek, trzeba test zrobić z lampami, bezbarwny dip na tablicę, ciekawe jaki będzie efekt, może to nowe rozwiązanie na fotoradary :whistling:

---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ----------

spitalam do wyra, zły dzień miałem, muszę odespać

jak wiecie ze mną mi z glinami tyry ryry :) oby barwa była :banan: Vario dryndnij do mnie to jutro wlece na diagnostyke, POZDRO

tylko ja mówie o sklepledowy.pl. Na zwierzynieckiej jest ledix, tam kupowałem tylko pare ledów, też ok raczej. :)

No to trzeba zrobić spota techniczno-ledowego u Varia ;)

jestem za :)

ale jak całego numeru nie ma to mogą zdjęcie sobie wsadzić :whistling:

---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ----------

Tomek, trzeba test zrobić z lampami, bezbarwny dip na tablicę, ciekawe jaki będzie efekt, może to nowe rozwiązanie na fotoradary :whistling:

---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ----------

spitalam do wyra, zły dzień miałem, muszę odespać

Trzymaj się !