Arkadiush Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 na miejscu nie mam ale możemy kupić i zamontować, wpadnij przy okazji to zrobimy listę jakie są potrzebne odwiedzę na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Te są od Eski, to pewnie ciut droższe od normalnych, jeśli w ogóle są inne;) Pozatym co ori to ori siema siema mroźno coś dziś, tak wiec hartowanie w garażu mnie czeka witam. spolerowałem te halogeny ale najebałem sie mega bo były mocno spiaskowane mam fotki. przed i po. ---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ---------- http://s15.postimage.org/sgenoc81z/DSCN5491.jpgjeden zrobiony drugi nie. chyba widać który który eeee.... Grzesiu a który to który nei wime jak acena jest teraz . ale za nowy halogen z żarówką zapłaciłęm ok 80PLN (chyab Hella) , stary z urwanym uchwytem sprzedałem za 15PLN ... może nie warto polerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 na miejscu nie mam ale możemy kupić i zamontować, wpadnij przy okazji to zrobimy listę jakie są potrzebne no to chlopaki ja dopisuje sie do tej listy jak co, moge tez wpasc, ale nie wiem gdzie to slynne VC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 W profilu FB są namiary z mapką Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 zlotowowo ...powiało WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2012 on Vimeo Hah, to jest 15km ode mnie i jeszcze na tym nie byłem W tym roku obowiązkowo tam wpadne polecam super impreza ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- Vario, co do rezystorów ja będę chętny na małe lutowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 W profilu FB są namiary z mapką Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip to ja do Ciebie kamieniem dorzuce z pracy oczywiscie ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- to kiedy arkadiusz ma do varia zawitac?? przyblakam sie wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 niestandardowy nie wiem czy będą mieli wszystkie te ledy na zwierzynieckiej. w Poniedziałek jest dostawa w sklepledowy i tam zamów najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 mow mi marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ja mam inne żródło LEDów, sprawdzone co do lutowania to sprzęt jest, umiejętności też, koszulki termiczne itp. itd. na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 slu, a jak Ty to podlaczyles?? Panel 24V Led 6xSMD W5W T10 T4W Ba9s C5W C10W Biały Zimny www.sklepledowy.pl ---------- Post dopisany at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- ja mam inne żródło LEDów, sprawdzoneco do lutowania to sprzęt jest, umiejętności też, koszulki termiczne itp. itd. na miejscu mow mow gdzie na miejscu?? Poznan czy wysylka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 vario, a moje niesprawdzone? sklepledowy.pl daje radę. Dobrej jakości towar oraz wyśmienity kontakt i obsługa. niest, Do tego panelu dostajesz wtyczki na różne mocowania: rurka, t4w i w5w. Wszystkie trzy są w zestawie. Na końcu tych dwóch kabelków jest mini złącze, tam podłączasz jeden z tych trzech typów mocowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Vario to mów kiedy moge wleciec w zwizku z tablicką z tyłu dle przerobki LED no i może środek swiatełka-przod GWERTY - POLECAM!!!! 1. mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Tomek, napisałem, że mam swoje źródło, twojego nie komentowałem, pewnie też dobre, muszę kiedyś tam podjechać i coś zakupić na testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 tylko ja mówie o sklepledowy.pl. Na zwierzynieckiej jest ledix, tam kupowałem tylko pare ledów, też ok raczej. No to trzeba zrobić spota techniczno-ledowego u Varia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 a tak swoją drogą, po co ledy w tablicę z tyłu? lepiej jak tablica mniej widoczna jeżeli chodzi o fotoradary i rejestratory w radiowozach, u siebiemam led ale 2 x w5w, coś widać ale nie za wiele, po za tym mam widoczne tylko połowę numeru na tyle więc fotki i mogą pstrykać i tak nie przyjdzie mandat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 vario, fotoradary walą z lampą lub na podczerwień więc obojętnie im czy będzie oświetlona czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ale jak całego numeru nie ma to mogą zdjęcie sobie wsadzić ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ---------- Tomek, trzeba test zrobić z lampami, bezbarwny dip na tablicę, ciekawe jaki będzie efekt, może to nowe rozwiązanie na fotoradary ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- spitalam do wyra, zły dzień miałem, muszę odespać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 jak wiecie ze mną mi z glinami tyry ryry oby barwa była Vario dryndnij do mnie to jutro wlece na diagnostyke, POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 tylko ja mówie o sklepledowy.pl. Na zwierzynieckiej jest ledix, tam kupowałem tylko pare ledów, też ok raczej. No to trzeba zrobić spota techniczno-ledowego u Varia jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ale jak całego numeru nie ma to mogą zdjęcie sobie wsadzić ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ---------- Tomek, trzeba test zrobić z lampami, bezbarwny dip na tablicę, ciekawe jaki będzie efekt, może to nowe rozwiązanie na fotoradary ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- spitalam do wyra, zły dzień miałem, muszę odespać Trzymaj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi