Arkadiush Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 moze byc od rana dostosuje sie. na paliwo za dojazd + czteropak dobrego browara. moze być.
niestandardowy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 grzegorzu, slyszalem ze xenon zakladasz, do b7 tez bys sie pobawil?
Gwerty Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 grzegorzu, slyszalem ze xenon zakladasz, do b7 tez bys sie pobawil? konkret co ma byc. twoje lampy zrobione na bix czy chcesz zakładac ori bixy z b7
niestandardowy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 ori, caly zestaw, wraz z okablowaniem i czujnikami samopoziomu. daniel zalozyl to u siebie, nie pamietam ceny.
Gwerty Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 przyznam sie ze na dzien dzisiejszy to cienko z miejscówką stoje zeby moc załozyc całosc w ori. kanał , a najlepiej podnosnik by się przydał zeby pozakładac czujniki. na wahacze
niestandardowy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 kanal bylby, ale faktycznie podnosnik w tym przypadku cos pieknego
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Wyszły całkiem fajnie, nie za ciemne Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Maxcudo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 właśnie dla mnie auto się postarzało, jak już na fb pisałem Jakoś nie przemawiają do mnie
elmartinez Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Co prawda nie widziałem ich na żywo ale na zdjęciach dymki mi się podobają
Pepin Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 przyznam sie ze na dzien dzisiejszy to cienko z miejscówką stoje zeby moc załozyc całosc w ori. kanał , a najlepiej podnosnik by się przydał zeby pozakładac czujniki. na wahacze maruda ja czujnik ksenonów wymieniałem w Pestce ... zresztą tam już widziałem "hondziarzy" co zawieszenie wymieniali, z kocykami porozkładani
Gwerty Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 mam znajomego co przed blokiem skrzynie wywalał i sprzęgło zmieniał.
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Na żywo wyglądają fajnie. Czarna maska, czarne listwy w macie to lampy pasują Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Gwerty Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Na żywo wyglądają fajnie. Czarna maska, czarne listwy w macie to lampy pasująVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM mysle ze moje tez pryśniemy do ciemnego auta:)
Maxcudo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 mysle ze moje tez pryśniemy do ciemnego auta:) z jasnego w ciemny?
Gwerty Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 mysle ze moje tez pryśniemy do ciemnego auta:) z jasnego w ciemny? nie po prostu nie będę mył auta:)
niestandardowy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 vario, jak bys widzial sikniecie plastidipem gril na czarno w b7? na chromie zejdzie czy nie??
Qbazulu Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 chłopy potrza byje dość pilnie listwy boczne zewnetrzne czarne od eski B6 Avant
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 chłopy potrza byje dość pilnie listwy boczne zewnetrzne czarne od eski B6 Avant A ja potrzebuję zwykłą też czarną prawy przód. Nie będzie czasem ściągana z w/w auta?
Qbazulu Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Bartek z miłą chęcią jak dostane komplecik, ewentualna zamianka z moją doplata rzecz jasna No chyba że sie uda w promocji dostać to sprezentuję Tobie, jak się tam trzymasz? ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Listwy boczne drzwi Audi A4 S4 IDEALNE komplet !!! (3057376143) - motoAllegro ???? godzina została co Wy na to?
Rekomendowane odpowiedzi