slo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Niech dzisiejszy dzień się skończy.. Od 9 do 20 w Ecu Project. Na początku do wymiany wałek rozrządu plus szklanki Potem się okazało że Turbo nie wstaje i ma dziury jak ser szwajcarski.. Ja pier**le. Już druga dmuchawka w piz*u. :facepalm: apokalipsa
Qbazulu Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 do lemans sie szykujesz? bedzie OKEY nie załamuj się
Pepin Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Niech dzisiejszy dzień się skończy..Od 9 do 20 w Ecu Project. Na początku do wymiany wałek rozrządu plus szklanki Potem się okazało że Turbo nie wstaje i ma dziury jak ser szwajcarski.. Ja pier**le. Już druga dmuchawka w piz*u. :facepalm: apokalipsa Oni przed chipem zdejmują pokrywę zaworów i sprawdzają wałki, czy może były jakieś inne wskazaniu ku temu ?
niestandardowy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Wlasnie slo... jak do tego doszli? i noe poddawaj sie... ja w ciebie wierze
slo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Niech dzisiejszy dzień się skończy..Od 9 do 20 w Ecu Project. Na początku do wymiany wałek rozrządu plus szklanki Potem się okazało że Turbo nie wstaje i ma dziury jak ser szwajcarski.. Ja pier**le. Już druga dmuchawka w piz*u. :facepalm: apokalipsa Oni przed chipem zdejmują pokrywę zaworów i sprawdzają wałki, czy może były jakieś inne wskazaniu ku temu ? Nie, ocenili to po wykresie po hamowaniu ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- poza tym, ile kosztują te popychacze (szklanki) ?
niestandardowy Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Ja nie mam pojecia. ale na razie bym sie nie przejmowal. najpierw trzeba zrzucic pokrywe. mechanior oceni...
slo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Ja nie mam pojecia. ale na razie bym sie nie przejmowal. najpierw trzeba zrzucic pokrywe. mechanior oceni... To już wymienione. Tylko dużo trochę wydaje mi się że za te szklanki wzieli Dlatego się pytam. ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Przed wymianią auto miało 128KM, po wymianie 140KM. Ale pozostaje turbina..
Gwerty Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 to powiedz ile wzieli za zrobienie góry silnika.
slo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 1700 z robotą. Wałek ruville, szklanki INA chyba. Nie za dużo ? ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Wykres po zrobieniu silnika. Turbo daje d*py
wojthass Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 O matko jakie koszta:/ Dzisiaj moja a4 rzucila focha, zaczela kopcic i stacila moc, cos gwizdze pod maska chyba rury od intercoolera sie rozczepily albo pynkły, same problemy po tym chipie;p
slo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 ja już myślę nad wywaleniem tego fmica i wszystkiego w piz*u.
Pepin Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 INA - dobra firma .. ponad połowa rynku robiona prze INE .. nawet .. ja mam Rouvile jedną z rolek paska akcesoriów .. a obok INA Ceny możesz sobie porównać na w sklep intercars pl - dokładnie nie pamiętam adresu ... Co do ceny nie mam pojęcia ...
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Tomek, wykres d*pa Marcinek, z grilla nie zejdzie na 100% ale musi być PlastiDip (oryginalny z puszki), ja mam zrobione emblematy (bezbarwnym) i je osobiście katuję i nic nie schodzi
Pepin Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 na oryginałach miałem INA, na napinaczy nowym paska wielorowkowego mama Gates i INA wytłoczone
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Slo, czasami jak coś pod górkę idzie na początku to później idzie z górki (pod warunkiem, że nie nazywasz się Podgórski:whistling:)
Pepin Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Tomek, wykres d*pa Marcinek, z grilla nie zejdzie na 100% ale musi być PlastiDip (oryginalny z puszki), ja mam zrobione emblematy (bezbarwnym) i je osobiście katuję i nic nie schodzi a jakie są nie oryginalne ?
Rekomendowane odpowiedzi