niestandardowy Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie wyglupiaj sie Kuba, wstan i poloz telefon na lawe... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 :hi:z PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie wyglupiaj sie Kuba, wstan i poloz telefon na lawe... :) a skąd ta ława Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 :hi:Pany szukam kwatery na mazurach nad jeziorem na lato macie jakieś fajne miejscówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 :hi:Pany szukam kwatery na mazurach nad jeziorem na lato macie jakieś fajne miejscówki. ja tez Gwerty moze by nam cos namierzyl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Fiu, fiu co prawda to nie Mazury, ale byłem zeszłego roku w m. Długie, jezioro Lipie. Tak CZYSTEGO jeziora, rewelacyjnej wody nigdy w życiu nie widziałem, dosłownie rewelka. Dookoła lasy, jak to w Lubuskim. Miejscówkę pewnie też by się znalazło, są domki, ośrodki, jeziorko godne polecenia. Długie 66-500 Strzelce Krajeńskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Witam Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 :hi:Pany szukam kwatery na mazurach nad jeziorem na lato macie jakieś fajne miejscówki. ja tez Gwerty moze by nam cos namierzyl... ja pochodze z Suwałk i na suwalszczyznie moge coś znależc to nie problem. np. nad jeziorem Hancza. najgłębsze jezioro w Polsce. kumpel co pochodzi z Sulęcina (lubuskie) jak zobaczył Hańczę to stwierdził ze woda jest dużo czystsza niż u niego w jeziorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Arek jak tam LPG? Kiedy montujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Arek jak tam LPG? Kiedy montujesz? Michale wczoraj zaprowadziłem już i LPG dzisiaj montowany jest do odbioru około 18-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 elegancko napisz potem co tam Tobie zamontowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 elegancko napisz potem co tam Tobie zamontowali po 18-19 jadę z Norbim po niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 1.8 bez turbo to Arkadiuszu problemow miec nie bedziesz, ale za to te oszczednosci w paliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 1.8 bez turbo to Arkadiuszu problemow miec nie bedziesz, ale za to te oszczednosci w paliwie bedzie dobrze ;p zobaczymy jak to wyjdzie:wink: ---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- ale nuda na tym osiedlu przyjaźni w Pozku siedze sam w mieszkaniu kto ma jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 a co tam robisz? ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- :hi:Pany szukam kwatery na mazurach nad jeziorem na lato macie jakieś fajne miejscówki. ja tez Gwerty moze by nam cos namierzyl... ja pochodze z Suwałk i na suwalszczyznie moge coś znależc to nie problem. np. nad jeziorem Hancza. najgłębsze jezioro w Polsce. kumpel co pochodzi z Sulęcina (lubuskie) jak zobaczył Hańczę to stwierdził ze woda jest dużo czystsza niż u niego w jeziorach. super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 a co tam robisz?---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- :hi:Pany szukam kwatery na mazurach nad jeziorem na lato macie jakieś fajne miejscówki. ja tez Gwerty moze by nam cos namierzyl... ja pochodze z Suwałk i na suwalszczyznie moge coś znależc to nie problem. np. nad jeziorem Hancza. najgłębsze jezioro w Polsce. kumpel co pochodzi z Sulęcina (lubuskie) jak zobaczył Hańczę to stwierdził ze woda jest dużo czystsza niż u niego w jeziorach. super!!! No jestem u kumpla siedzę u niego w mieszkaniu bo gaz mi montują i czekam na furę bo nie opłacało mi się jechać 70 km do domu żeby wieczorem znowu tu jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 a co tam robisz?super!!! No jestem u kumpla siedzę u niego w mieszkaniu bo gaz mi montują i czekam na furę bo nie opłacało mi się jechać 70 km do domu żeby wieczorem znowu tu jechać ale dostep do kompa masz wiec nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 a co tam robisz?super!!! No jestem u kumpla siedzę u niego w mieszkaniu bo gaz mi montują i czekam na furę bo nie opłacało mi się jechać 70 km do domu żeby wieczorem znowu tu jechać ale dostep do kompa masz wiec nie jest zle ale siedzieć w pustym mieszkaniu do 16 to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Siemka Panowie, miałem z 10 stron do nadgonienia, bo jakoś przestało mi wysyłać powiadomienia o nowych postach. Jakie tarcze kupic do tyłu? Z przodu kupiłem komplet Ferodo razem z klockami przy zmianie na 312, a teraz tył zmieniam na 255 ale coś kiepsko z dostępnością Ferodo, więc nieco jestem w kropce. Chcę, żeby było porządnie, więc nie zależy mi na najtańszych zamiennikach za 60 PLN, ale też nie chcę kupować najdroiższych na rynku. Może Zimmerman?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi