Maxcudo Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 To i tak zapłacisz niecałe 100zl polecam k-ex na Smochowicach, ul. Słupska. Wyjdzie Tobie w granicach 80-90 zl. no i kola polecialy, za pobraniem wyszla kwota 104 zł, a nie jak w DHL 240zł. dzieki MAX Michale cieszę się, że mogłem pomoc. Ja 2 opony u nich wysyłałem we wtorek, a wczoraj były u nowego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Slo, zrobiłeś logi ? Dzisiaj Style, więc zapraszam .. tylko daj znać, bo generalnie laptopka nie biorę pepin, co to znaczy style? juz ktorys raz to piszesz, i mnie to Ciekawi. pozatym, mi mozesz zrobic logi kompa mam, kabel mam, ale jeszcze logow nie robilem, pozatym i tak dla bezpieczenstwa trzeba we dwoch. mi auto zaczelo mulic do 2000 obr, na zimnym silniku. po1-2 minutach juz jest okiale mnie to martwi... http://stylepoznan.com tu nie ma zmiłuj .. regularnie co czwartek spoty, zawsze ktoś wpada na śmieciowe żarcie w McDonald's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 dzisiaj testowałem nowy nabytek GoPro Hero 3 Black Test 1080p - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 za***ista jakość Co tam wsadziłeś i jak zamocowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Wojtek, Kamerka GoPro3, przymocowana przyssawką do szyberdziury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zaszalałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 to do mojej roboty, więc się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 no to czas szykować d*pę. ---------- Post dopisany at 04:03 ---------- Poprzedni post napisany at 03:07 ---------- i w drogę. do usłyszenia z BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 no to czas szykować d*pę.---------- Post dopisany at 04:03 ---------- Poprzedni post napisany at 03:07 ---------- i w drogę. do usłyszenia z BT szerokości Grzesiu głos oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 i jak tam BT dojechane? ---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Grzegorz głos oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Dojechane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 POLSKA-UKRAINA jakie wyniki? ja stawiam optymistycznie 3:1 dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Oby wygrali nawet w opłakanym stylu ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ---------- I już 1 w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi