niestandardowy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 chce jechac ale w niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tomek a te już są bliższe oryginału? FELGI AUDI RS4 A3 A4 A6 A8 S-LINE 8 x 18 ET35 (3123695382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie widzę róznicy wizualnej pomiędzy tymi a tymi z oponami o które wczoraj pytałem:kwasny: Zdecydowałem się na 18stki, ze zdrowego rozsądku:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Te co wkleiłeś są już ok jeśli chodzi o wzór. wczoraj mówiłeś o tych RS4 ALU 18" Super Stan Opony Michelin (3140635558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tak:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 te, które wczoraj wkleiłeś z oponami mają ostre zakończenia, nie wiem jak to nazwać.. RS4 mają te szprychy bardziej okrągłe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Teraz wiem o co chodzi:decayed: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- Jak tam Pany ? może zrobimy jakaś majówkę ? Może grill czy coś jak ciepło będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja się wybieram jutro na targi. Może się umówimy na bilet rodzinny? :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja może jutro tez bym się przeszedł na targi, dajcie znać czy robimy jakieś spotkanie forumowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja też na 99% jutro, ale nie wiem kompletnie o której, raczej będzie to spontan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papuga Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja i Lele też jutro idziemy na targi i będziemy już na miejscu od 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dziś było tyyyyyyyyyyyyle wiary, polecam albo wcześnie rano, albo z 2-3h przed końcem. Fala szalonych uczniów z długopisami i ulotkami przeleci, wtedy można na spokojnie zerkać. Nie znalazłem RS4 avant :foch: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 To ja chyba tez od rana wpadne jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Cześć Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Cześć Wszystkim Witam Tycu jesteś w Koninie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 czołem panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Siema Grzesiu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 oficjalna fotka auta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi