Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko ale to była moja córa a te dwie wieksze to Pepina :mysli:

chyba tak :mysli: Pepin, te dwie panieneczki młodziutkie co wczoraj były z tobą to twoje córki?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Azunia Ty wczoraj byłaś trzeźwa, przecież ta dziewczynka co pila kawę siedziała cały czas u mnie na kolanach, to jest moja córka Julia. Vario wczoraj był sam.

Muszę powiedzieć Yelo żeby Cię obserwował :tongue4:

Opublikowano

czesc wszystkim :hi:

jak tam nastroje w poniedzialkowy poranek?? :decayed:

cześć, nastrój u mnie dobry, szkoda tylko że tak szybko sie zmyliśmy do kalisza a i tak na światełko nie zdążyliśmy :confused4:

a jak twój nastrój dzisiaj?

hyhy, tak to jest... :cool1:

Opublikowano

hyhy :>

Opublikowano

Azunia Ty wczoraj byłaś trzeźwa, przecież ta dziewczynka co pila kawę siedziała cały czas u mnie na kolanach, to jest moja córka Julia. Vario wczoraj był sam.

Muszę powiedzieć Yelo żeby Cię obserwował :tongue4:

Wiem Madas że to twoja, zjadłam "madas" w

Haj mordki, co u was ??

dobrze, a u ciebie?

Fajna ta twoja córa, ale kawa jej posmakowała :decayed:

Pierwszy wers był do Vario, drugi mial iść tak: Fajna ta twoja córa madas, ale kawa jej smakowała :decayed:

ale spieszyłam się i tak to wyszło :embarrassed:

Opublikowano

czołem wszystkim :)[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 14:32_________________________________________________ale od rana na spamowaliście, w życiu tyle nie przeczytałem co tutaj na forum :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

czołem wszystkim :)

Cześć Maciuś :wink4:

Opublikowano

Cholera niedobrze.... napaliłem się lekko:

http://moto.allegro.pl/item527644820_audi_a4_2_0tdi_bixenon_navi_mmi_dpf_bezwypadkowy.html

rozmawiałem właśnie z gościem, cena jest dobra, tylko co by tu z zoną zrobić? żeby się zgodziła na podmiankę w razie czego... ehhh

Opublikowano

ile chce za to??

Opublikowano

56k wywoławcza

Opublikowano

Fajny furacz, ale dla mnie avant odpada :cool1:

Opublikowano

Azunia a gdzie w przyszłości w sedana wózek schowasz :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 14:50_________________________________________________trzeba przyszłościowo myśleć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Azunia a gdzie w przyszłości w sedana wózek schowasz :polew:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 14:50_________________________________________________trzeba przyszłościowo myśleć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

w naszą audiczkę wózek się mieści spokojnie, poza tym przyszłościowo nie planuję rodzeństwa dla małej :gwizdanie:

Opublikowano

a jak bliźniaki by sie trafiły to co? dwa wózki nie wejdą :) a czasem nie trzeba planować by mieć :wink4:

Opublikowano

a jak bliźniaki by sie trafiły to co? dwa wózki nie wejdą :) a czasem nie trzeba planować by mieć :wink4:

są i wózki dla bliźniąt, po co dwa?! może nie trzeba planować, ale jak się jest ostrożnym to niespodzianek niebędzie :tongue4:

ja w życiu takie sprawy wolę planować, poza tym nie chce więcej dzieci :gwizdanie:

Opublikowano

uciekam zrobić sobie jakiś obiadek, trzymajcie sie, do zobaczenia później :notworthy:

Opublikowano

Cholera niedobrze.... napaliłem się lekko:

http://moto.allegro.pl/item527644820_audi_a4_2_0tdi_bixenon_navi_mmi_dpf_bezwypadkowy.html

rozmawiałem właśnie z gościem, cena jest dobra, tylko co by tu z zoną zrobić? żeby się zgodziła na podmiankę w razie czego... ehhh

a wezmie w rozliczeniu twoj? :cool1:

powiedz ze to wlasnie ten nowy grill i ze reszta w bonusie jest... :cool1: juz widze mine zonki :decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 15:04_________________________________________________BTW znow multitronik? :cool1:

Opublikowano

Azunia spoko ...już wiem o co cho....

Deszczu nie przejmuj się żoną powiedz jej że tym autem co masz nie da się już dlugo jeździć(coś w silniku nawala powiedz) i koniecznie musicie zmienić na B7 bo to okazja jaka już Wam się nigdy nie trafi :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 15:13_________________________________________________a Ty Azunie czemu już nie chcesz dzieci :mysli:

Opublikowano

a Ty Azunie czemu już nie chcesz dzieci :mysli:

może powinnam powiedzieć, że niepowinnam mieć dzieci, bo mogę sobie zaszkodzić albo dziecku, dlatego niechcę więcej dzieci

Opublikowano

a Ty Azunie czemu już nie chcesz dzieci :mysli:

może powinnam powiedzieć, że niepowinnam mieć dzieci, bo mogę sobie zaszkodzić albo dziecku

aha no to ok :cool1: