Piechol Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 to masakra trochę... ja się na szczeście nie przemęczam ostatnio
Arkadiush Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 hejpochmurno ale nie pada u mnie taka mżawka pada:)
blind1 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 hejpochmurno ale nie pada czesc Adamie ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ---------- może uda mi się w lipcu was odwiedzić na jakiegoś spota , wpadne z zona
Arkadiush Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 hejpochmurno ale nie pada czesc Adamie ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ---------- może uda mi się w lipcu was odwiedzić na jakiegoś spota , wpadne z zona ja też dawno nie bylem na spocie
Arkadiush Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 ja chyba ostatnio to rok temu byłem ja jakoś z pół roku temu czy jakoś tak
Madas Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 hejpochmurno ale nie pada czesc Adamie ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ---------- może uda mi się w lipcu was odwiedzić na jakiegoś spota , wpadne z zona Witaj Piotunio !!! muszę się zjawić na spocie koniecznie wówczas, trzeba poznać Twoją wybrankę ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ---------- w sumie na spocie też z pół roku nie byłem gdzie kiedyś przez 3 lata nie opuściłem żadnego
variocustoms Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Scq to spoty z Black Drivers Club Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
variocustoms Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Drivers to ekipa co na targach organizowała dB drag, teraz w Komornikach będzie, na profilu Vario Customs wstawiłem detale, można spota wtedy zorganizować Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Lele Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 :hi:No ja staram się nie opuszczać, ale przeważnie pogjeżdżam nie swoim autem:decayed: może za tydz bedzie lepsza pogoda to można by coś zrobić??
Arkadiush Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 :hi:No ja staram się nie opuszczać, ale przeważnie pogjeżdżam nie swoim autem:decayed: może za tydz bedzie lepsza pogoda to można by coś zrobić?? ja z chęcią bym wpadł ale sobota niedziela pracuje
variocustoms Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 26 maja Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Rekomendowane odpowiedzi