Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A na WSL fajne dupki są masz kobięte przypominamm ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ---------- Kogo w Giewku ? tak się pytam bo wszędzie blisko ze Słupcy do tych kurortów Tomasz zaprasza do siebie na grillowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A na WSL fajne dupki są masz kobięte przypominamm ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ---------- Kogo w Giewku ? tak się pytam bo wszędzie blisko ze Słupcy do tych kurortów Tomasz zaprasza do siebie na grillowanie nie przeszkadza to w stwierdzeniu iż na WSL są fajne dupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 dobra uciekam pany spać bo rano do obozu pracy:facepalm:3maj Cię sie Rafał jutro pogadamy ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- A na WSL fajne dupki są masz kobięte przypominamm ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ---------- Kogo w Giewku ? tak się pytam bo wszędzie blisko ze Słupcy do tych kurortów Tomasz zaprasza do siebie na grillowanie nie przeszkadza to w stwierdzeniu iż na WSL są fajne dupki toć oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Haha a Arek ciągle o grillu Jak Bart-S przyleci i zorganizujemy grilla to wiadomo kto będzie przewracał karkówy i boczuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kogo w Giewku ? tak się pytam bo wszędzie blisko ze Słupcy do tych kurortów Piotrek K. z ulicy kwiatowej a na wsl fakt sztuki były ale w głowie to długo długo nic a potem pustka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kogo w Giewku ? tak się pytam bo wszędzie blisko ze Słupcy do tych kurortów Piotrek K. z ulicy kwiatowej a na wsl fakt sztuki były ale w głowie to długo długo nic a potem pustka nie kojarzę teraz, ale pewnie z widzenia znam. Fakt, mam taką lalę ode mnie z miasta to śmiga tam na bannerach, ulotkach i stronach uczelni.. ładna no ale no ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A na WSL fajne dupki są True Madzia z BigBrothera np. Tzn - za moich czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 no właśnie no ale no...i to tłumaczy wszystko...on kiedyś jeździł renatą 19 a teraz jeśli dobrze kojarzę to mondziakiem, taki łysy w okularach ---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- no właśnie no ale no...i to tłumaczy wszystko...on kiedyś jeździł renatą 19 a teraz jeśli dobrze kojarzę to mondziakiem, taki łysy w okularach Bartku Ty na wsl chodziłeś? a o jaką Madzię chodzi bo nie kojarzę żadnej z BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Rafał o której będziesz w Slu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 myślę, że jakoś 12 albo po...wypatrujcie białej ducato padaczki:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 ja mogę wpaść to pogadamy jak masz chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Bartku Ty na wsl chodziłeś? a o jaką Madzię chodzi bo nie kojarzę żadnej z BB WSNHiD - też kończyłem tam informatykę... Sry - moja gafa, Madzia nie z BB tylko z Baru: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Pamiętać trzeba, że lubią też w auto wjechać, szkód narobić i sobie pojechać w hui ostatnio koleś obok mojej pracy jechał samochodem z przyczepką a na niech był fotel "niezabezpieczony żadnym pasem" i mu ten fotel wyyebał i kolesiowi zbił szybę :facepalm:Facet z tego samochodu co szyba nie wiedział co się dzieje a tamci wzięli fotel i spierdoyli :polew: to się nazywa cwaniaki ha, sam kiedys w fotel uderzylem autem, wieczorem w ciemnej ulicy. gosciowi spadl z przyczepki, maska wgniot i uchwyty od lampy naderwane. goscia dopadlem na swiatlach mowie mu ze w ten fotel uderzylem, a on na to : i co z tego? ! bieg i pojechal, a ja tak zglupialem ze nie wiedzialem co zrobic... zatkalo mnie totalnie nawet blach nie spisalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Bartku Ty na wsl chodziłeś? a o jaką Madzię chodzi bo nie kojarzę żadnej z BB WSNHiD - też kończyłem tam informatykę... Sry - moja gafa, Madzia nie z BB tylko z Baru: http://bi.gazeta.pl/im/2/11040/z11040552O.jpg Madzia to chyba z Suchego Lasu jest jeśli dobrze kojarzę...przybrało jej się na wadze tu i ówdzie po programie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 o matko Bar.. to było z 6 lat temu co ? Ja pamiętam jak się jarałem na amazonki.. Amazonki reality show polsat - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Joł! ---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- Co do studiów ja kończyłem też z mega sucz, a mianowicie Renią Beger, patologię na UAM i nikt nie przebije mojej towarzyszki broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 śmiesznie trochę, bo szkoła nauk humanistycznych i dziennikarstwa a informatyka inż. też jest na niej jakby się uparli to wepchnęli by zete ze specjalizacją "naprawa wind" ja przez 2 lata studiowałem na WSL ale jakoś tak nie czułem, że to było to, szkoda straconego czasu i siana no i oczywiście nerwów i bardzo dobrze ... ludzi z "kluczem" w ręku jak na lekarstwo, najwięcej to psychlogów, marketingowców i managierów - tylko kim oni chcą zarządzać Takich np psychologów .. owszem, potrzeba, ale nikt im nie chce zapłacić ... a nasze społeczeństwo nie jest przygotowane na zmiany, które nastąpiły - szybka "niby kariera" za 6kPLN miesięcznie i nieprzespane noce późnij idą do internisty (bo psychologów kształcimy, ale pracują w restauracjach) i szukają tabletek na coś, do czego nasi rodzice dochodzili w 30 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi