Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

A na WSL fajne dupki są :slina:

masz kobięte przypominamm :polew:

---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ----------

Kogo w Giewku ?

tak się pytam bo wszędzie blisko ze Słupcy do tych kurortów ;)

Tomasz zaprasza do siebie na grillowanie :polew:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ----------

Kogo w Giewku ?

nie przeszkadza to w stwierdzeniu iż na WSL są fajne dupki :D

dobra uciekam pany spać bo rano do obozu pracy:facepalm:3maj Cię sie ;) Rafał jutro pogadamy :wink:

---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ----------

Kogo w Giewku ?

nie przeszkadza to w stwierdzeniu iż na WSL są fajne dupki :D

toć oczywiście :wink:

Haha a Arek ciągle o grillu

Jak Bart-S przyleci i zorganizujemy grilla to wiadomo kto będzie przewracał karkówy i boczuchy :whistling:

Kogo w Giewku ?

Piotrek K. z ulicy kwiatowej a na wsl fakt sztuki były ale w głowie to długo długo nic a potem pustka

Kogo w Giewku ?

Piotrek K. z ulicy kwiatowej a na wsl fakt sztuki były ale w głowie to długo długo nic a potem pustka

nie kojarzę teraz, ale pewnie z widzenia znam.

Fakt, mam taką lalę ode mnie z miasta to śmiga tam na bannerach, ulotkach i stronach uczelni.. ładna no ale no ...

no właśnie no ale no...i to tłumaczy wszystko...on kiedyś jeździł renatą 19 a teraz jeśli dobrze kojarzę to mondziakiem, taki łysy w okularach

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

no właśnie no ale no...i to tłumaczy wszystko...on kiedyś jeździł renatą 19 a teraz jeśli dobrze kojarzę to mondziakiem, taki łysy w okularach

Bartku Ty na wsl chodziłeś? a o jaką Madzię chodzi bo nie kojarzę żadnej z BB

WSNHiD - też kończyłem tam informatykę... Sry - moja gafa, Madzia nie z BB tylko z Baru:

z11040552O.jpg

Pamiętać trzeba, że lubią też w auto wjechać, szkód narobić i sobie pojechać w hui :decayed:

ostatnio koleś obok mojej pracy jechał samochodem z przyczepką a na niech był fotel "niezabezpieczony żadnym pasem" i mu ten fotel wyyebał i kolesiowi zbił szybę :facepalm:Facet z tego samochodu co szyba nie wiedział co się dzieje a tamci wzięli fotel i spierdoyli :polew::polew: to się nazywa cwaniaki

ha, sam kiedys w fotel uderzylem autem, wieczorem w ciemnej ulicy. gosciowi spadl z przyczepki, maska wgniot i uchwyty od lampy naderwane. goscia dopadlem na swiatlach mowie mu ze w ten fotel uderzylem, a on na to :

i co z tego? ! bieg i pojechal, a ja tak zglupialem ze nie wiedzialem co zrobic... zatkalo mnie totalnie :) nawet blach nie spisalem... :)

WSNHiD - też kończyłem tam informatykę... Sry - moja gafa, Madzia nie z BB tylko z Baru:

http://bi.gazeta.pl/im/2/11040/z11040552O.jpg

Madzia to chyba z Suchego Lasu jest jeśli dobrze kojarzę...przybrało jej się na wadze tu i ówdzie po programie:wink:

Joł! :decayed:

---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ----------

Co do studiów ja kończyłem też z mega sucz, a mianowicie Renią Beger, patologię na UAM :wink: i nikt nie przebije mojej towarzyszki broni :grin:

śmiesznie trochę, bo szkoła nauk humanistycznych i dziennikarstwa a informatyka inż. też jest na niej ;)

jakby się uparli to wepchnęli by zete ze specjalizacją "naprawa wind"

ja przez 2 lata studiowałem na WSL ale jakoś tak nie czułem, że to było to, szkoda straconego czasu i siana no i oczywiście nerwów

i bardzo dobrze ... ludzi z "kluczem" w ręku jak na lekarstwo, najwięcej to psychlogów, marketingowców i managierów - tylko kim oni chcą zarządzać :)

Takich np psychologów .. owszem, potrzeba, ale nikt im nie chce zapłacić ... a nasze społeczeństwo nie jest przygotowane na zmiany, które nastąpiły - szybka "niby kariera" za 6kPLN miesięcznie i nieprzespane noce

późnij idą do internisty (bo psychologów kształcimy, ale pracują w restauracjach) i szukają tabletek na coś, do czego nasi rodzice dochodzili w 30 lat

;)