Qbazulu Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 No mi niestety godziny wieczorne pasowałyby ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 W sumie jestem pod ikea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 to co 15:30 KC -2 czy inna miejscówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja jestem za, Gwerty powiedz mi czy na miejscu mógłbyś sprawdzić mi lampę bo chyba z samo poziomowaniem lewej coś nie haraszo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuNDaY Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 szukam kogos z 2.0 tdi z multitronem z poznania albo okolic... chce zobaczyc jak wyglada lewy wewnetrzny przegub (widac to z komory silnika) ... bo w tym co ogladalem to mi sie wydaje ze ten ma przestawiony.. chyba powinien isc prosto od skrzyni ale nie jestem pewien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Pany, nie dotre na spota... Zmiana planów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 czyli na razie 3 autka się pojawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 szukam kogos z 2.0 tdi z multitronem z poznania albo okolic... chce zobaczyc jak wyglada lewy wewnetrzny przegub (widac to z komory silnika) ... bo w tym co ogladalem to mi sie wydaje ze ten ma przestawiony.. chyba powinien isc prosto od skrzyni ale nie jestem pewien... Wsiadaj w auto i wpadaj Maciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja też niestety odpadam Rodzinka z mazur się zjechała i zostają do jutra więc już %% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Pany polecicie kogoś od prania tapicerki w PO? Chyba, że ktoś z Was bawi się w coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Pany polecicie kogoś od prania tapicerki w PO? Chyba, że ktoś z Was bawi się w coś takiego? https://www.facebook.com/pages/Green-Wheels-Kosmetyka-Samochodowa/132018896884517?fref=ts Chłopak perfekcjonista i mega ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 podziękował za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Pany polecicie kogoś od prania tapicerki w PO? Chyba, że ktoś z Was bawi się w coś takiego? Vario chybato robi. W a4 różnie bywa z podsufitka, trzeba uwazac i nie przemoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 gdzie byl spocik?? nastepny mnie nie ominie, ale dzisiaj i tak bym nie zawital... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Również dzięki za spocik. Mój inauguracyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Pany polecicie kogoś od prania tapicerki w PO? Chyba, że ktoś z Was bawi się w coś takiego? Vario chybato robi. W a4 różnie bywa z podsufitka, trzeba uwazac i nie przemoczyć. W marcu wymieniałem materiał w podsufitce, także jest czysta i pewnie żaden odkurzacz by jej nie ruszył, ale dzięki za przypomnienie Vario, roooobisz, zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Marcinie w KC-2 o 15.30 w 4 autka:decayed: shymbii autko robi wrażkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Scq podjedź to pogadamy Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Również dzięki za spocik. Mój inauguracyjny. sprawdź PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi