Qbazulu Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 to może tych zderzaków na gruponie poszukamy Witam, Arek odpisałem na wiadomość Wojtas, pamietaj nie ma tego złego ... najważniejsze że nic kobiecie sie nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 to może tych zderzaków na gruponie poszukamy Witam, Arek odpisałem na wiadomość Wojtas, pamietaj nie ma tego złego ... najważniejsze że nic kobiecie sie nie stało no dokładnie tak jak Kuba mówi najważniejsza kobieta samochód zawsze można mieć nowy a życia już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 akcja wczoraj rozpoczęta ... https://lh4.googleusercontent.com/-4BeZ1RZBovc/UgvUUQJ8W9I/AAAAAAAABoo/JBOC59C65MM/w640-h480-no/20130814_184058.jpg jutro trzeba dokupić papieru i pomalować podkładem, a w sobotę malowanie od rana w kolorze .... szpachli zużyłem może ze 2g .. z 200-tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Tak jak piszecie dobrze ze sie nikomu nic nie stalo, a auto sie zrobi albo sprzeda a poki co szukam zderzaka co nie jest latwe niestety, na gruponie odpada hehe, pewnie wleci na jakis czas stary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 to bylo tak? Wraca kobieta do domu, wchodzi z torbą zakupów do pokoju, wykłada Tobie piwo, zakąski... - A ty, kochanie, czemu meczu nie oglądasz? A może goloneczkę ci zrobić? - Mocno? - Nie bardzo. Reflektor, zderzak i maska. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 to bylo tak?Wraca kobieta do domu, wchodzi z torbą zakupów do pokoju, wykłada Tobie piwo, zakąski... - A ty, kochanie, czemu meczu nie oglądasz? A może goloneczkę ci zrobić? - Mocno? - Nie bardzo. Reflektor, zderzak i maska. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Nie no dobre. Dlatego kobiecie auta nie daje. Moim autem trzeba umieć jeździć. Nie wszędzie da się wjechać, trzeba uważać na dziury, koleiny, krawężniki i inne przeszkody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Marcin król dowcipasów:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 to bylo tak?Wraca kobieta do domu, wchodzi z torbą zakupów do pokoju, wykłada Tobie piwo, zakąski... - A ty, kochanie, czemu meczu nie oglądasz? A może goloneczkę ci zrobić? - Mocno? - Nie bardzo. Reflektor, zderzak i maska. :decayed: Heheh, prawie tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 No panowie poszła decyzja prawdopodobnie we wrześniu pod młotek idzie moja srebrna Audiczka. A i tu może małe zaskoczenie bo wybór pada na Skodę Octavię II RS nie wiem tylko czy PB czy ON? Co o tym myślicie? Wybór jest trochę uzależniony od "sianka", nie stać mnie na B-8, a B-7 to to samo co B-6 więc zmiana żadna. Ponadto finansowo na Audi przeskoczyłbym tylko o rok może dwa do 35 tysiaków, w przypadku RS-a to nawet 3,4 lata do przodu. Jeszcze nie wiem ile wołać za swoją to też zagadka. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 PB i jest potencjał na większą moc jak dobrze pójdzie to ja na dniach też zmienię auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 RS w dieslu? Były takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 PB i jest potencjał na większą mocjak dobrze pójdzie to ja na dniach też zmienię auto a jednak. allroad, czy coś większego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 były Octavie RS w dieslu, tak jak Ibizy Cupry w PB i ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Gwerty, na razie UNO 1.0 Fire 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 kurde wszyscy auta zmieniają gdzie ten kryzys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 u mnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Też bym zmienił auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 no i widzę, że to co chciałem chyba już sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi