slo Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 slo kiedy podwieziesz koła bo w piątek lecę na śląsk to bym je zabrał, no chyba, że masz inny pomysł jak je wysłać hmm to bym musiał kupić coś na zastępstwo załóż zime ... właśnie zima na sprzedaż idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 dziś prace skończyłem o 19.40. zacząłem o 7 wyebany po całości dużo punktów miałeś ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- prawie:)---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Grzesiu zapytam teściową ostatnio mieliśmy ok 100 kg gdzies z pod poznania w dobrej cenie bede wdzięczny za info. to ja mam się pytać coś czy nie chcesz? zapytaj. ok to w środę jak coś przywiozę z halo dałem radę wiesz pierwszy dzień po urlopie...a tu 33 faktury i wztki...wziąłem 22 i 2 mi zostały...a na dzień dobry otwieram pake a tam 3/4 auta za***ane towarem po kimś... Gwerty powiedz mi czy Ty robiłeś kiere u Reggiego?? on też łamie żeby była "spłaszczona"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 dziś prace skończyłem o 19.40. zacząłem o 7 wyebany po całości dużo punktów miałeś ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- prawie:)---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Grzesiu zapytam teściową ostatnio mieliśmy ok 100 kg gdzies z pod poznania w dobrej cenie bede wdzięczny za info. to ja mam się pytać coś czy nie chcesz? zapytaj. ok to w środę jak coś przywiozę z halo dałem radę wiesz pierwszy dzień po urlopie...a tu 33 faktury i wztki...wziąłem 22 i 2 mi zostały...a na dzień dobry otwieram pake a tam 3/4 auta za***ane towarem po kimś... tak sie wraca po urlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Gwerty powiedz mi czy Ty robiłeś kiere u Reggiego?? on też łamie żeby była "spłaszczona"?? tak. ale ciężko go namówić , żeby się za to zabrał ---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ---------- może ktoś to wrzucić w dział z aukcjami, ja podobno nie mogęPrzedmioty użytkownika vario-tech - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wrzuć cały asortyment jaki masz do działu: Sprzedam - ogłoszenia komercyjne dla firm . ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ---------- ok to w środę jak coś przywiozę z halo dałem radę będę wdzięczny. daj znać, tylko wcześniej. cieszę się że dałeś radę podłączyć halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Powitać. Nie znacie jakiejś firmy/osoby która zarabia w EUR i chętnie odsprzeda po kursie średnim? Potrzebuje "trochę" EUR kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Gwerty, lampa w Chryslerze znowu wariuje, masz jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? ta od strony pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Powitać.Nie znacie jakiejś firmy/osoby która zarabia w EUR i chętnie odsprzeda po kursie średnim? Potrzebuje "trochę" EUR kupić ja używam kantoru internetowego ... dziła bardzo dobrze i różnice kursowe są OK a zysk z kupowania od kogoś po kursie średnim to nie opłaca się ... chyba że to było ze 100kEURO różnica kursowa 2-3 grosze i ktoś ma jechać do banku i wypłacać gotówkę ... to przy kilku kEURO nie warte zachodu z punktu widzenia właściciela firmy firmy często maja konta w bankach, gdzie płacą dużą prowizje za wypłaty gotówkowe waluty ... wpłacasz PLN do knatoru kiedy chcesz i czekasz na dobry kurs , aktualizacja c kursu co 8 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Nie chce ktoś nowych lamp do łady 2107, bo odkopałem takie w garażu ba nawet znalazł się zegarek z warszawy Nie chce ktoś tylnej kanapy od b6 dzielona szara stan bdb bo zalega mi, i oddam za flaszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ja jakby co to zbieram makulaturę dla dzieci w szkole jakby kto robił jakieś prządki to mogę zabrać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Powitać.Nie znacie jakiejś firmy/osoby która zarabia w EUR i chętnie odsprzeda po kursie średnim? Potrzebuje "trochę" EUR kupić ja używam kantoru internetowego ... dziła bardzo dobrze i różnice kursowe są OK a zysk z kupowania od kogoś po kursie średnim to nie opłaca się ... chyba że to było ze 100kEURO różnica kursowa 2-3 grosze i ktoś ma jechać do banku i wypłacać gotówkę ... to przy kilku kEURO nie warte zachodu z punktu widzenia właściciela firmy firmy często maja konta w bankach, gdzie płacą dużą prowizje za wypłaty gotówkowe waluty ... wpłacasz PLN do kantoru kiedy chcesz i czekasz na dobry kurs , aktualizacja c kursu co 8 sekund zgadzam się, też używam kantorów internetowych, ale nie zawsze idzie to zrobić szybko przy większych kwotach, albo w banku nie mają tyle waluty, albo limity na przelewy blokują, już łatwiej się dogadać z kantorem stacjonarnym Jest trochę firm np. budowlanych, transportowych; które dostają konkretne strzały waluty z zagranicy i potrzebują odbiorców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Powitać.Nie znacie jakiejś firmy/osoby która zarabia w EUR i chętnie odsprzeda po kursie średnim? Potrzebuje "trochę" EUR kupić ja używam kantoru internetowego ... dziła bardzo dobrze i różnice kursowe są OK a zysk z kupowania od kogoś po kursie średnim to nie opłaca się ... chyba że to było ze 100kEURO różnica kursowa 2-3 grosze i ktoś ma jechać do banku i wypłacać gotówkę ... to przy kilku kEURO nie warte zachodu z punktu widzenia właściciela firmy firmy często maja konta w bankach, gdzie płacą dużą prowizje za wypłaty gotówkowe waluty ... wpłacasz PLN do kantoru kiedy chcesz i czekasz na dobry kurs , aktualizacja c kursu co 8 sekund zgadzam się, też używam kantorów internetowych, ale nie zawsze idzie to zrobić szybko przy większych kwotach, albo w banku nie mają tyle waluty, albo limity na przelewy blokują, już łatwiej się dogadać z kantorem stacjonarnym Jest trochę firm np. budowlanych, transportowych; które dostają konkretne strzały waluty z zagranicy i potrzebują odbiorców w Poznaniu ze stacjonarnego korzystałem z Kantor Parku .. w Swarzędzu mają 2gi punkt i czynny chyba 7 dni w tygodniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Panowie wie ktoś coś na temat awaryjności jednostki benzynowej 3.0 ASN ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 pytaj zimnego bo on w swojej b6 ma chyba taką jednostkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 pytaj zimnego bo on w swojej b6 ma chyba taką jednostkę już sprzedana ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norad Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Witam Panowie! Mam pytanko czy znalazła by się osoba która, pomogła by w ocenie auta (a4 b6 lub b7) przed zakupem na terenie Poznania lub WLKP. Chodzi mi o sprawdzenie VAGiem, miernikiem lakieru itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi