rosool88 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 jeśli dobrze pamiętam to chyba 100 plnów brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 dokładnie ale jak ktos woli to może byc 100 us. albo 100Eur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 CHF lepiej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 za sztukę 50 funciaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 rafal... dobrze kojarze ze pali Ci sie plyn do spryskiwaczy? Jak się skończy to i owszem chodzilo mi o rosool88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 to tak świeciło się a o co cho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 a z tym gti tak podputuje bo jak go zobaczylem zrobilo mi sie goraco i mokro a w sumie bylby niebawem w zasiegu moich funduszy, ale na s4 w b7 mnie jeszcze nie stac. ciekawe jak tam z zamontowaniem gazu by bylo ... ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- rosool... tak sie sklada ze jestem w posiadaniu czujnika do spryskow. mozna by cos u Ciebie zrezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Marcinie powiedz mi czy to by wykluczyło to świecenie? bo mi Barta-S odblokował fisa i to się ponoć w większości przypadków dzieje, a płyn w spryskach jest:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 no jest ale Ty nie masz tam czujnika i komp tego nie wie albo zmostkowac pin w liczniku albo dolozyc czujnik, takie masz rozwiazanie, gdy zmasujesz pin nie bedzie komunikatu o plynie do spryskow, nawet gdy go nie bedzie nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 gazu raczej nie zamontujesz, mój znajomy ma Tiguana 2.0 TSI 210 PS i nikt się nie chce podjąć ---------- Post dopisany 26-09-2013 at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany 25-09-2013 at 23:27 ---------- Gwerty potrzebuję jasną skórę na testy nowych środków do czyszczenia skóry, dasz trochę ? najlepiej przyszły tydzień, oczywiście na tel byśmy się umówlili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 gazu raczej nie zamontujesz, mój znajomy ma Tiguana 2.0 TSI 210 PS i nikt się nie chce podjąć---------- Post dopisany 26-09-2013 at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany 25-09-2013 at 23:27 ---------- Gwerty potrzebuję jasną skórę na testy nowych środków do czyszczenia skóry, dasz trochę ? najlepiej przyszły tydzień, oczywiście na tel byśmy się umówlili jasne. od razu mycie byśmy ogarneli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Marcinie powiedz mi czy to by wykluczyło to świecenie? bo mi Barta-S odblokował fisa i to się ponoć w większości przypadków dzieje, a płyn w spryskach jest:decayed: niestandardowy dobrze gada, weliminuje na 100% przerabiałem temat u siebie. a tak w ogóle soo tam słychać chopy z wieczoru ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 luzik, a u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 luzik, a u Ciebie? w robocie siedze, po 2 m-cach urlopu aż miło było wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 dobry wieczór wszystkim co słychać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 jak sie rozkrecacie to ja uciekam w koncu o 5 wstaje slo, auto sprzedane? albo wystawione chociaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 nie, w poniedziałek wystawiam ale mi go żal na razie śmigam ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- ps od jutra mieszkam w Poz. kto na browara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 nie, w poniedziałek wystawiam ale mi go żal na razie śmigam ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- ps od jutra mieszkam w Poz. kto na browara ? Mogę się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi