Arkadiush Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No dzięki Panowie za spota miło było poznać nowe osoby i nowe auta zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Z tego co wiem to pracuje na RS10 Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Z tego co wiem to pracuje na RS10 Wyklepane na Variofonie ciekawy projekt ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- malinowe fele dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No poprostu malyna Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 kurde a mi się przedłużył plener z młodymi i dopiero zjechałem na poznan ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Gwerty zrobiłeś rozpoznanie z soczewami do Tiguana? Klient się napalił Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Dzięki również za spota:decayed: Quba my również dziękujemy za browarek. Grzesiu dzięki za lampki:banan:( chociaż chińskie HIDy pasują do nich jak wół do karety:facepalm:), ale jutro myślę że ogarniemy już je do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 również miło było zawitać znowu na spocie, Lele, Papuga dzięki za browar Pozdrawiam Rowniez dzieki Panowie za spota i nastepnym razem ide na piwko z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 również miło było zawitać znowu na spocie, Lele, Papuga dzięki za browar Pozdrawiam Rowniez dzieki Panowie za spota i nastepnym razem ide na piwko z wami też chętnie dołączę się do piwka Witam:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 na Pitkowie w jednym bloku na Sobieskiego likwidują zoologiczny .. można dzisiaj trochę taniej kupić różne rybki, jedzenie itp w porównaniu do tego obok TESCO - te sporo taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 na Pitkowie w jednym bloku na Sobieskiego likwidują zoologiczny .. można dzisiaj trochę taniej kupić różne rybki, jedzenie itpw porównaniu do tego obok TESCO - te sporo taniej Kurcz, zaczyna się sezon łowienia na żywca tylko szkoda że dopiero w weekend będę mógł wpaść na rybki, tak to może by się coś przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 na Pitkowie w jednym bloku na Sobieskiego likwidują zoologiczny .. można dzisiaj trochę taniej kupić różne rybki, jedzenie itpw porównaniu do tego obok TESCO - te sporo taniej Kurcz, zaczyna się sezon łowienia na żywca tylko szkoda że dopiero w weekend będę mógł wpaść na rybki, tak to może by się coś przydało przetrzymaj w wannie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ja niestety mimo starań nie dałem rady.. dopiero kolo 20:30 w Poznaniu byłem, to i tak w sumie 6.5h na trasę Poznań>Berlin>Poznań Straty muszą być, jak wracałem, przy ok. 220km/h urwała mi się listwa maskujaca szybę przednia a razem z nią urwała się maskownica relingu. Cale szczęście ze nikt za mną nie jechał, bo bym mu kuku zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ja niestety mimo starań nie dałem rady.. dopiero kolo 20:30 w Poznaniu byłem, to i tak w sumie 6.5h na trasę Poznań>Berlin>Poznań Straty muszą być, jak wracałem, przy ok. 220km/h urwała mi się listwa maskujaca szybę przednia a razem z nią urwała się maskownica relingu. Cale szczęście ze nikt za mną nie jechał, bo bym mu kuku zrobił To lipa. A po co jechałem na 15 min? ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Odebrać czujnik przelewowy do maszyny, bo na poniedziałek był mega potrzebny do firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ludziska ... ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Kuba kabel do kompa znalazlem gdybys chcial odczytac bledy zapraszam na Podolany... rosool zamowilem dzisiaj kabelek do licznika, jutro do odbioru, spotkamy sie jakos w weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- ma ktoś numer do miedzika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Arku ja mam sory ze nie zadzwoniłem ale od południa ujeżdżam tu i ówdzie, jutro się zdzwonimy bądź pw. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi