Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie. Jestem nowy na forum ponieważ od miesiaca jestem posadaczem a4 i chciał bym sie dowiedziec od was czy w wlkp sa organizowane spoty A4? Pozdrawiam

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

5 lat temu miał megane ii - była za***ista, zero usterek poważnych przez 4 lata.

Teraz poszukałem mu lagune III GT - mega wypas, alcantara, bixy, parktroniki, blutuf, tylna oś skrętna, 18 felga, białas.. Ale nie jest nikt w stanie sprawdzić całego samochodu przy kupnie. No i wychodzą babole, prawda Arek ?

Ale k**wa mać, jak to skręca . . . :slina: szok.

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ----------

slo rozumiem że ojciec zamienił Vectrę na Lagunę - z deszczu pod rynnę :wink:

Vectra była za***ista. o mało jej nie kupiłem zamiast audi ostatnio. Miała wszystko i była na prawdę bezawaryjna. Oprócz tego kolektora dolotowego ale nie kosztowało to majątku.

Teraz śmiejemy się że wszystkie gromyz nieba za niezawodność dotychczasowych aut mojego ojca spadły na tą lagunę :)

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ----------

Witam panowie. Jestem nowy na forum ponieważ od miesiaca jestem posadaczem a4 i chciał bym sie dowiedziec od was czy w wlkp sa organizowane spoty A4? Pozdrawiam

śledź ten wątek a będziesz wszystko wiedział. Zwykle niedziela parking zielony na -2 w katakumbach king crossa :)

A co tam potrzebujesz ?

Opublikowano

Dzieki za inforamcje,a bo chciałem jezeli by była mozliwosc dowiedziec sie tego i owego o a4 od ludzi którzy maja do czynienia z audi od dłuższego czasu.

Opublikowano

To zapraszam na spota. Tylko głowa może cię lekko rozboleć od natłoku informacji :grin:

Opublikowano

Chetnie sie dowiem kilku rzeczy bo jak to z tymi zagranicznymi a4 przy których niemiec płakał jak sprzedawał termostat i czujnik padł a kilka rzeczy jeszcze jest które mnie irytuja. Dotychczas jeździłem e36 i e46 w sedanie i tak jakoś mnie naszło na a4 mam nadzieje ze dobry wybór:)

Opublikowano

sopello to padlo Ci to co powinno pasc, te rzeczy wymienia sie sezonowo...

---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ----------

i jutro do pracy :facepalm::facepalm::facepalm:. narka...

Opublikowano

tak też mi mówił mechanik ze po 2 latach lub do 50 tys km wymieniac bo to norma w a4. moja ma podobno 158tys przejechane przebieg powiedzmy ze prawdziwy bo mam znajomego w audi na krańcowej i sprawdził po vine. kolego niestandardowy coś jeszcze moge sie spodziewać w a4 ze sezonowo padnie?

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

dzieki za info 3maj sie panie

Opublikowano
tak też mi mówił mechanik ze po 2 latach lub do 50 tys km wymieniac bo to norma w a4. moja ma podobno 158tys przejechane przebieg powiedzmy ze prawdziwy bo mam znajomego w audi na krańcowej i sprawdził po vine. kolego niestandardowy coś jeszcze moge sie spodziewać w a4 ze sezonowo padnie?

sopel wpadnij na browara, połączymy vaga sie ogarnie wszystko.

Opublikowano

Wahacze :grin: Taki żart bo osobiście uważam że zawieszenie wbrew temu co się mówi jest dobre, kwestia jak się jeździ i na co się wymienia.

Opublikowano

Cyce - robimy spota za tydzień w niedzielę?

Opublikowano

Bartek a nie lepiej spota na parkingu plazy na ostatnim pietrze nikogo tam nie ma

Opublikowano

zwykle spierdalam na chate juz w piątek, ale ewentualnie mógłbym zapodać się na poz już jakoś o 16 w niedziele

Bart-S, pałko ryżowa co tam u Ciebie?

Opublikowano

na Forda nie narzekam, robi w huya większość Audi spotykanych na drogach :) w tym A6 C6 4,2 :) (biedny kierownik Audi)

Opublikowano

Zayebany w akcji... Jutro mam 4 auta :facepalm: A co tu się dzieje to niestandardowy i Banan Wam opowiedzą :wink:

Opublikowano
Zayebany w akcji... Jutro mam 4 auta :facepalm: A co tu się dzieje to niestandardowy i Banan Wam opowiedzą :wink:

Brakuje mi zapachu oleju z bartsowego garażu.

Opublikowano
kto stał dziś w poznaniu na ul. rybaka pod zsb czarną b6 avant z małym głodem na zderzaku przednim? stałem pod samym budynkiem zsb na zajęciach z wsb, gdzie wieszałem się na wjeździe :facepalm:

Ja :wink: Również byłem na zajęciach WSB i widziałem jak męczyłeś się z wyjazdem. :decayed: Ja nawet nie próbowałem tam wjeżdżać, bo ten złożony słupek to przeszkoda nie do przejechania przez mój bolid. :facepalm:

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

Bartek a nie lepiej spota na parkingu plazy na ostatnim pietrze nikogo tam nie ma

Jak byłem wczoraj, to ostatni poziom był cały zawalony, bo poziom niżej malowali oznakowanie. :wink:

Opublikowano

Ja tam raz widziałem jak na ostatnim poziomie koleś w Uno wymieniał sobie wahacz :grin:

Opublikowano

co tam odpierdalacie na wsb ? mieszkalem na ratajczaka 2 lata mam wtyki :D

Opublikowano
co tam odpierdalacie na wsb ? mieszkalem na ratajczaka 2 lata mam wtyki :D

Logistykę. :D

Opublikowano
  • Autor

Pamiętasz miałeś kiedyś podjechać i mieliśmy diagnozować wg tego poradnika z hamerykańskiego forum :decayed:

no jak chcesz mogę podjechać i obczaimy chociaż w Poznaniu znalazłem taki sterownik i napisałem do faceta :whistling:

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ----------

5 lat temu miał megane ii - była za***ista, zero usterek poważnych przez 4 lata.

Teraz poszukałem mu lagune III GT - mega wypas, alcantara, bixy, parktroniki, blutuf, tylna oś skrętna, 18 felga, białas.. Ale nie jest nikt w stanie sprawdzić całego samochodu przy kupnie. No i wychodzą babole, prawda Arek ?

Ale k**wa mać, jak to skręca . . . :slina: szok.

Prawda prawda dobrze że wyczaiłem to bo pod blokiem by podjechał kapałoby i zonk i bum :thumbdown:ogólnie oglądałem fajne autko a tata przejęty Twój był ale uj z tego sprzedawcy :thumbdown: