Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:hi:

kamienna na wysogotowie jest że tak powiem dość rozkopana, we wtorek próbowałem się przebić

Labiel w kleczewie się poprawiło ale 600 lecia od bliskiej w stronę rynku jest/była tragiczna, albo jak jechało się tą małą obwodnicą to wyjazd z ronda to pole minowe było, i jeszcze od tego ronda do rozjazdu na słupcę i sompolno też nie ciekawie, hopki od kopalni zajebiaszcze. we wtorek będę jechał do kleczewa to zobaczę bo nie pamiętam:decayed:

Turysta :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki za taką turystykę:thumbdown: hehe

Opublikowano
  • Autor
dzięki za taką turystykę:thumbdown: hehe

oj Rafciu spokojnie :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

:siema:

Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

kto stał dziś w poznaniu na ul. rybaka pod zsb czarną b6 avant z małym głodem na zderzaku przednim? stałem pod samym budynkiem zsb na zajęciach z wsb, gdzie wieszałem się na wjeździe :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Pany poszukuje sterownika tempomatu :whistling:

3603809217

Opublikowano

kamienna na wysogotowie jest że tak powiem dość rozkopana, we wtorek próbowałem się przebić

Labiel w kleczewie się poprawiło ale 600 lecia od bliskiej w stronę rynku jest/była tragiczna, albo jak jechało się tą małą obwodnicą to wyjazd z ronda to pole minowe było, i jeszcze od tego ronda do rozjazdu na słupcę i sompolno też nie ciekawie, hopki od kopalni zajebiaszcze. we wtorek będę jechał do kleczewa to zobaczę bo nie pamiętam:decayed:

600 lecia już zrobiona :naughty: Jest nowy asfalcik. A drogą Słupca-Sompolno nie jeżdżę, tam faktycznie jest tragedia. Jak lecę na Słupcę to lecę przez las i omijam tą drogę.

Opublikowano

witam

Opublikowano

Pamiętasz miałeś kiedyś podjechać i mieliśmy diagnozować wg tego poradnika z hamerykańskiego forum :decayed:

Opublikowano

co tam ludziska?

Opublikowano

nudy. mam nowy obiekt westchnień - laguna III GT ojca. Niestety tych westchnień złych :facepalm:

Opublikowano

Witam Marcin jutro przeszukam całe auto w poszukiwaniu tej śrubki ale ty miałeś ja w ręce jak nie pasowała do mnie nie przypominasz sobie co znią zrobiłeś zobacze na dywaniku jutro czy nie leży i jeszcze raz dziękuje za pomoc w montażu tempomatu

http://allegro.pl/kierownica-audi-a4-a6-a8-grzana-i3613237483.htmlzobacz grzana kiera tylko szkoda że 4 ramienna ale teraz kwestia przerobienia wtyczek do podpięcia pod moduł w b6 (jak ktoś wie niech się wypowie chyba nowy mod widze u siebie)tylko nie wiadomo czy tak pojdzie

Opublikowano
nudy. mam nowy obiekt westchnień - laguna III GT ojca. Niestety tych westchnień złych :facepalm:

wiadomo co na "F" to do doopy (fiaty, fordy i francuzy:decayed:)

Opublikowano

slo rozumiem że ojciec zamienił Vectrę na Lagunę - z deszczu pod rynnę :wink: