Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo bym wrócił do pakietu w całości jaki miałem założony i mialo by to chyba rece i nogi/

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bierz sline'a i się nie zastanawiaj, chociaż znaleźć do sedana to wyzwanie :) osobiście nie jestem fanem ms czy tez innych "dodatków" s-line bądź S4 i jest syto :decayed:

Opublikowano
trza wyciągną niestandartowego i lelego bo w okolicy zreztą Karol również wiec kiedy? ;)

---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

wiadomo Rafał pestka Cie zawiezie do chaty ;_

w niedzile lecę maraton .. zatem nie piję do 13tego

ale jutro pewnie zawitam na Style jak to w czwartek ... i tam sie też popija piwko z Shella, jak ktoś chce :)

Pepin biegnij biegnij bo do wygrania jest Volvo V40;-) Wczoraj je szykowałem;-P

Opublikowano

miedzik a Ty swój gdzie nabyłeś? ori w salonie?

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

trza wyciągną niestandartowego i lelego bo w okolicy zreztą Karol również wiec kiedy? ;)

---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

ale jutro pewnie zawitam na Style jak to w czwartek ... i tam sie też popija piwko z Shella, jak ktoś chce :)

życzę powodzenia, ale chyba kenijczycy wygrają nie? czy losowanie jest wśród wszystkich??

Opublikowano

tak już zadecydowałem odkupie tylni s-line tak jak było a powiedzcie mi znacie jakiegoś z poznania lakiernika co fajnie maluje i nie drogo./

Opublikowano
miedzik a Ty swój gdzie nabyłeś? ori w salonie?

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

życzę powodzenia, ale chyba kenijczycy wygrają nie? czy losowanie jest wśród wszystkich??

Rozmawiałem z kumplem z salonu to niby wszyscy biorą udział ale wiecie jak to info u krawaciarzy;-)

Opublikowano
Marcin a co ma on za ledy?

czytaj ten watek, sam od niego kupilem mozesz zobaczyc w realu

http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/

---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

jagus a co do zderzaka tak na powaznie sluchaj miedzika, tylko s-line, ten ms tez mi sie jakos nie podoba... obydwoje macie super kolorki to stawiajcie na fabryke :)

Opublikowano

Słuchajcie uważam Was za starych wyjadaczy w A4 więc zwracam się do Was o opinie co by można poprawić w mojej B5? Odrazu mówię ze nie jestem za jakimś wieś tuningiem i laminatem;-) Narazie jestem w trakcie wymiany na ori navi RNS-D a w planach tylko i wyłącznie ori fele 17", zderzak przód z grillem od S4 i bodajże z RS4 lotka nad tylną szybę tylko nie przesadzę z np tą lotką?? Co jeszcze można dowalić ze smakiem?

ImageShack Album - 6 images

Opublikowano
  • Autor

:hi:

---------- Post dopisany at 07:06 ---------- Poprzedni post napisany at 07:04 ----------

Słuchajcie uważam Was za starych wyjadaczy w A4 więc zwracam się do Was o opinie co by można poprawić w mojej B5? Odrazu mówię ze nie jestem za jakimś wieś tuningiem i laminatem;-) Narazie jestem w trakcie wymiany na ori navi RNS-D a w planach tylko i wyłącznie ori fele 17", zderzak przód z grillem od S4 i bodajże z RS4 lotka nad tylną szybę tylko nie przesadzę z np tą lotką?? Co jeszcze można dowalić ze smakiem?

ImageShack Album - 6 images

moim zdaniem pojeździsz rok na 17 i stwierdzisz że mało i będziesz chciał 18 także moim zdaniem pakuj od razu 18 Co do lotki to napisz do krwata on ma taką lotkę to Ci powiem a ogólnie ok auto

:thumbup1:

Opublikowano

Arek w Poznaniu to się tak nie da :facepalm: Chyba że ktoś nie zamierza jeździć autem.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ja mam 18 naciąg i latam bez problemu tylko uwazam na dziury

Opublikowano

Jaguś, a Ty miałeś B8 przecież. Co się stało, że się przeszedłeś? Rozumiem, że niekoniecznie z własnego wyboru?

Opublikowano

słuchaj moja sprzedałem bo dostałem strzała mocnego szukałem B8 w benzynie już 6 miechów nic mi nie wpadło w oko a tu nagle przeleciała mi po ogloszeniach b6 w niemczech i bez zastanowienia kupiłem a reszta gotówki odłożona.

Opublikowano
Arek w Poznaniu to się tak nie da :facepalm: Chyba że ktoś nie zamierza jeździć autem.

po dwóch sezonach na 18" mogę potwierdzić że bez problemów się da. :wink:

Opublikowano

po dwóch sezonach na 18" mogę potwierdzić że bez problemów się da. :wink:

Wszystko się da. Służbowym to nawet i pod metrowy krawężnik się podjedzie. Ja bujam się po Poznaniu aktualnie na 17 i nie ukrywam że jest to męczące. Auto mam w dodatku dość nisko więc muszę się pilnować na tych Poznańskich dziurskach żeby czegoś nie urwać.

Opublikowano

Dlatego wrocilem na 1BA bo mimo ze na 16" i nie bylo za nisko na 1BE to co chwila haczylem gdzies oslona , zderzakiem itd.

Opublikowano

Moim zdaniem duże alu 17/18 i do tego standardowe zawieszenie bez obniżania itp wygląda kiepsko. Już parę A4 czy tam passatów widziałem w takiej konfiguracji i moim subiektywnym zdaniem nie wyglądało to ciekawie. Według mnie do większego alu musi być już jakaś choćby nie wielka gleba żeby to wyglądało ładnie.

A4 poliftowe siedzą już chyba w serii nieco niżej niż B5 przedlifty które na prawdę czasem sterczą jak kozy.