skubiii89 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 ja chętnie moja pani ma w końcu wolne weekendy, ma ktoś taka rurę na zbyciu??? RURA WĄŻ TURBO INTERCOOLER/A VW PASSAT B5 1.9 TDI (3606168785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
fatboy Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Może jakiś spot w niedziele ? jak by było ładnie to nawet na zewnątrz kto by się pisał ? PS. Dzięki wszystkim którzy oddali na mnie głos niedziela to nie jest dobry pomysł Lech Pozna - Strona Oficjalna. Ma by gono i kolorowo
miedzikos Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 aaa bo legła... mi tam pasuje nawet sobota
radek_siara Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 może i ja wpadne, tylko podajcie dokładny termin i lokalizację
Labiel Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Weekend zostaje w Poz więc też się piszę.
Qbazulu Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 w sobote gran berbyy a w niedziele kolejorz więc ja odpadam
fatboy Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 No tak zapomniałem o sobocie Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Banan Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 ja chętnie moja pani ma w końcu wolne weekendy, ma ktoś taka rurę na zbyciu??? RURA WĄŻ TURBO INTERCOOLER/A VW PASSAT B5 1.9 TDI (3606168785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Widzę że wykrakałem - numer tego wężą do naszych TDI PD to 058145856K , najgorsze że raczej nic nie dopasujesz innego bo z Etki wynika że ten wąż to tylko A4 , A6 i Passat z AJM Aha cena nówki w serwisie bez zniżek ok.250 zł
rosool88 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 ja chętnie bym się spiknął ale w sobotę idę na targi, później urodziny, a w niedzielę jak wcześniej było pisane że meczyk i to nie byle jaki:decayed:
skubiii89 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Banan wiem ze to nie dokładnie ten co w aukci. za pierwszym razem nie zauważyłem wogole że to ten wąż jest walnięty dopiero jak mi podpowiedzieliście zdjąłem plastik z silnika i znalazłem, gadalem z mechaniorem i powiedział ze na bałtyckiej wizawi BP jest "szrot" audi/vw i mam u nich poszukać
michu93 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 panowie, wajsik pojawia się na spotach może? ogólnie ja się postaram zawitać któregoś weekendu, tylko jeszcze nie wiem kiedy
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 panowie, wajsik pojawia się na spotach może?ogólnie ja się postaram zawitać któregoś weekendu, tylko jeszcze nie wiem kiedy szczerze ja go nie widziałem jak ja byłem
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 szkoda... napisz do niego PW bo ja go osobiście nie widziałem na spocie
michu93 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 no narazie nie będę pisał, przy okazji jakoś najwyżej, bo i tak nei wiem kiedy ja się pojawię chociaż chętnie bym wpadł teraz w niedzielę, ostatnio też ominąłem wykłady z ekonomi, tzn ktoś wyszedł, później jeszcze ktoś, później nasza powiedzmy "ostrowska" czwórka ktoś tam jeszcze i koleś skończył wykłady 1.5 godziny wcześniej
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 no narazie nie będę pisał, przy okazji jakoś najwyżej, bo i tak nei wiem kiedy ja się pojawię chociaż chętnie bym wpadł teraz w niedzielę, ostatnio też ominąłem wykłady z ekonomi, tzn ktoś wyszedł, później jeszcze ktoś, później nasza powiedzmy "ostrowska" czwórka ktoś tam jeszcze i koleś skończył wykłady 1.5 godziny wcześniej No czaje nieźle ja proponowałem kręgle wspólne tak na pożegnanie wakacji zebrać ekipę zrzuta i jazda
variocustoms Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 jak tam Arek zapachy się podobają ?
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 jak tam Arek zapachy się podobają ? good Vario są mega dobre
Rekomendowane odpowiedzi