michu93 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Witam wszystkich, mam pytanie. Czy po przesiadce z felg 15 calowych na felgi 17 calowe i odwrotnie (na zime) trzeba ustawiać lampy? Na 17 calowych samochód stoi wyżej bo nie mam jeszcze zamontowanych springów -30mm ? a jak myślisz, skoro zmienia się wysokość?
mateusz16 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Witam wszystkich, mam pytanie. Czy po przesiadce z felg 15 calowych na felgi 17 calowe i odwrotnie (na zime) trzeba ustawiać lampy? Na 17 calowych samochód stoi wyżej bo nie mam jeszcze zamontowanych springów -30mm ? a jak myślisz, skoro zmienia się wysokość? Myślę że tak, ale wole się upewnić.
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 arek co to za 190 się poruszasz? to akurat foto wysłane do mnie a nie jechałem ja ---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- u mnie koło pracy jest inter cars i tam czasami podjeżdża a3 z blachami chyba olsztyńskimi NO IDEA ps. miedzik nutka z Twojego filmu mi wpadła w ucho i męczę ją cały czas:decayed: Miedzik to wrzuć tu ciekawe nutki nam skoro ta miażdży
miedzikos Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Rosool to jest bbs rs II i nie wychodziło w rs6 co do koła to z płaskim rotorem jest mega słabo, jak byś znalazł 9&10x18 z wklęsłymi rotorami to będzie miazga ale to już kwota i szukanie
miedzikos Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Spoko to taki kawałek na czasie
michu93 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Witam wszystkich, mam pytanie. Czy po przesiadce z felg 15 calowych na felgi 17 calowe i odwrotnie (na zime) trzeba ustawiać lampy? Na 17 calowych samochód stoi wyżej bo nie mam jeszcze zamontowanych springów -30mm ? a jak myślisz, skoro zmienia się wysokość? Myślę że tak, ale wole się upewnić. to dobrze myślisz ---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- panowie, co sądzicie o "słodowni" albo "czekoladzie"? w czekoladzie ponoć drogoo... albo coś innego ciekawego najlepiej okolice starego browaru
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Spoko to taki kawałek na czasie Miedzik gut wrzucimy do auta
rosool88 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 miedzik pokaż jak ta fela wygląda jeśli masz jakieś foto michu93 ja się nie wypowiadam na temat klubów...wyrosłem i mnie to już nie bawi:grin:
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 miedzik pokaż jak ta fela wygląda jeśli masz jakieś fotomichu93 ja się nie wypowiadam na temat klubów...wyrosłem i mnie to już nie bawi:grin: Rafciu tylko domówki i parapetówy
rosool88 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ergon 7,5x17,5x112-cult,rh zw,bbs.rm,rs (3624808288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Miedzik po wklepanie bbs rs ii na alledrogo wyskoczył taki oto cymes, zastanawiam mnie jakim "ewenementem" trzeba być żeby to założyć
michu93 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 miedzik pokaż jak ta fela wygląda jeśli masz jakieś fotomichu93 ja się nie wypowiadam na temat klubów...wyrosłem i mnie to już nie bawi:grin: Rafciu tylko domówki i parapetówy ja za klubami też nie jestem, ale reszta chce do klubu no to ja nie będę siedział w hotelu jak pista bo ja w ogóle nieśmiały jestem
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 miedzik pokaż jak ta fela wygląda jeśli masz jakieś fotomichu93 ja się nie wypowiadam na temat klubów...wyrosłem i mnie to już nie bawi:grin: Rafciu tylko domówki i parapetówy ja za klubami też nie jestem, ale reszta chce do klubu no to ja nie będę siedział w hotelu jak pista bo ja w ogóle nieśmiały jestem widać jak nieśmiały
miedzikos Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Rosool felgi BBS RS II 18 BMW E39 M5 M3 E34 E36 E46 RC (3631803024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. efekt będzie jedynie przy wklęsłych rotorach- bez nich koło wygląda słabo napisz kwotę do której chcesz alu to coś znajdziemy ciekawego ostatnio to męcze i pewnie wykorzystam w jakimś filmiku
rosool88 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 no nad felami to muszę się zastanowić porządnie... ja lubię klasykę więc coś ode mnie
variocustoms Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Panowie a od kiedy zmienia się wysokość po przejściu z 15 na 17" jak opona jest dobrana dobrze wg. tabeli zamienników i obwód koła jest zachowany to się żadna wysokość auta nie zmienia, jak ktoś ma w d*pie jaka opona jest i zakłada na 17'' balon to robi się STAR z A4ki
Sivy86 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Siemanko mam pewne pytanie i zależy mi na czasie bo dziś podczas poprawy osłony po silnikiem zauważyłem że pękła mi guma...;-)na przegubie zewnętrznym i jutro w robocie muszę ogarnąć nową póki mi nie strzela przegób. Przy sprawdzaniu ceny w katalogu Inter Cars są dwa rodzaje średnicy 92mm oraz 87. Który dla mojego?? Furmanka to A4 2000 r AJM nie quattro;-)
michu93 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Panowie a od kiedy zmienia się wysokość po przejściu z 15 na 17" jak opona jest dobrana dobrze wg. tabeli zamienników i obwód koła jest zachowany to się żadna wysokość auta nie zmienia, jak ktoś ma w d*pie jaka opona jest i zakłada na 17'' balon to robi się STAR z A4ki to nic się nie zmienia?
variocustoms Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 jaką masz oponę na 15 i 17" to sprawdzimy czy jest Ok
Rekomendowane odpowiedzi