slo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ma ktos pozyczyc pradu? Jestem na piatkowie pod plaza
Labiel Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Aku padł? Ja niestety najszybciej to po pracy.
Labiel Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Zwarcie cel? Czasem jak aku pada to może działać niby dobrze. Gasisz auto, podchodzisz za 5 minut a tu zero prądu. Potem jeździsz i znów jest ok a za jakiś czas powtórka z rozrywki. Kumple tak miał.
Labiel Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Jak ci się nie śpieszy to o 16 kończę pracę więc mogę podjechać, tylko nie mam kabli.
slo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 osz Ty w morde ---------- Post dopisany at 01:56 ---------- Poprzedni post napisany at 01:55 ---------- Miedzik na sesje trzeba ogarnąć tonę płyt chodnikowych to moja usiądzie wtedy jak Twoja
Labiel Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Piwa byście się napili PS: za starych dobrych czasów w Golfie II wiozłem w bagażniku trochę kostki brukowej. Siadł na maksa - zero amortyzacji. To była dopiero gleba
niestandardowy Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Bry! Miedzik i od rana humor mi zepsules Qfa... tez rozgladalem sie za ta felga jak szukalem alu. Efekt koncowy niesamowity... Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
miedzikos Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Ja bylem tam rok temu i jakoś nie przypadło do gustu.
Rekomendowane odpowiedzi