slo Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 troche sie z tym meczyłem. wg mnie starej gałki bez rozwalania tyłu nie da się zdjęć. Ja rozwaliłem tył wiertarką i wyjąłem dopiero to pokrętło. Potem ciężko też ustawić to wszystko dobrze te sprężynki itp.
3r4 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 hehehe no to masz trochę zabawy, zachciało się wymieniaćTo co kolejne już zdecydowałeś? Koła, xenon, podsufitka
j3drula Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Haha, tak wygląda rzeźba na gałce.. A tak finalny efekt.. Zaraz idę założyć i zobaczyć czy będzie cokolwiek widać.. [emoji6] A podświetlanie zostawię sobie na urlop, będę miał więcej czasu [emoji6] Wysłane z mojego C6903
j3drula Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Slo, ja nie mając wiertarki, wykorzystałem nóż i śrubokręty [emoji1] Tak się jeszcze zastanawiam nad tymi diodami co siedzą na płytce, muszę zobaczyć jak by się miała sprawa, jakbym przelutował w ich miejsce ledy smd.. Wysłane z mojego C6903 hehehe no to masz trochę zabawy, zachciało się wymieniać To co kolejne już zdecydowałeś? Koła, xenon, podsufitka [emoji14] Koła już wybrane, teraz tylko kupić, na "zenona" okładam, a podsufitkę sobie daruję, do szczęścia mi to niepotrzebne [emoji6] Wysłane z mojego C6903 Edytowane 3 Marca 2015 przez j3drula
j3drula Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Momo Rush, tylko jeszcze kwestia koloru, ale i tak muszę małżonkę przekonać, żebym mógł lekko budżet nadszarpnąć [emoji1] Wysłane z mojego C6903
Gwerty Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) witam towarzystwo po mega długiej przerwie. powoli wracam na forum:) Edytowane 3 Marca 2015 przez Gwerty
niestandardowy Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 jaaasny gwint Grzechu sie pojawil... jako PASJONAT
Gwerty Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 jaaasny gwint Grzechu sie pojawil... jako PASJONAT cos ci się przewidziało. co tam słychać wogóle?
Maciej 6001 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 witam towarzystwo po mega długiej przerwie. powoli wracam na forum:)Lata świetlne mineły [emoji6]
slo Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 To jak jedziemy do Bukowiny ? Kto z kim jak o której ?
niestandardowy Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Wstepnie lecimy przez leszno ( zabueramy wojtassa ) pozniej wroclaw ( dobijamy do Chopin ) I autostrada na krakow...
Arkadiush Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 Wstepnie lecimy przez leszno ( zabueramy wojtassa ) pozniej wroclaw ( dobijamy do Chopin ) I autostrada na krakow... tak jak w tamtym roku wracaliśmy
Gość cwiara Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Siemanko. Panowie mam pytanie. 11 marca (środa) wybieram się do Poznania na egzaminy do TDT przy ul. Grunwaldzkiej 391. Będę jechał od strony Leszna. Czy w godzinach rannych mogę spodziewać sie jakiś korków lub utrudnień w ruchu? Wolałbym wiedzieć wcześniej i odpowiednio wcześniej wyjechać niż sie spóźnić. Za wszelkie informacje dzięki
Rekomendowane odpowiedzi