wentyl Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 brzmi znajomo .... w astrze tak miałem i skończyło się remontem silnika jaki ty sie dowcipny zrobiłes ostatnio po tej wycieczce rowerowej do mosiny :polew: [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:11_________________________________________________no ok ,ale jakie skutki moą być tego
Madas Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 brzmi znajomo .... w astrze tak miałem i skończyło się remontem silnika jaki ty sie dowcipny zrobiłes ostatnio po tej wycieczce rowerowej do mosiny :polew: [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:11_________________________________________________no ok ,ale jakie skutki moą być tego poważnie pisałem ...mi akurat pasek poszedł się walić .... ale a u niego to nie wiem co to jest .....
Musashi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 brzmi znajomo .... w astrze tak miałem i skończyło się remontem silnika jaki ty sie dowcipny zrobiłes ostatnio po tej wycieczce rowerowej do mosiny :polew: [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:11_________________________________________________no ok ,ale jakie skutki moą być tego jesli to co ja napisalem, to nieciekawe, silnik pracowal na oleju jako paliwie, tak dlugo az sie olej skonczyl, gdy sie skonczyl zgasl. mozliwosci, tylko turbina do wymiany + czysczenie dolotu. łatwo to zweryfikowac. wystarczy sprawdzic poziom oleju. gorsza dodatkowo dziura w tłoku, blok do wymiany. czyli kapitalka lub wymiana silnika[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:15_________________________________________________na pewno bym nie probowal uruchamiac silnika.
Madas Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 kurcze może nie będzie tak źle szkoda autka
wentyl Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 brzmi znajomo .... w astrze tak miałem i skończyło się remontem silnika jaki ty sie dowcipny zrobiłes ostatnio po tej wycieczce rowerowej do mosiny :polew: [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:11_________________________________________________no ok ,ale jakie skutki moą być tego jesli to co ja napisalem, to nieciekawe, silnik pracowal na oleju jako paliwie, tak dlugo az sie olej skonczyl, gdy sie skonczyl zgasl. mozliwosci, tylko turbina do wymiany + czysczenie dolotu. gorsza dodatkowo dziura w tłoku, blok do wymiany. czyli kapitalka lub wymiana silnika no ok ale jak mu zgasł to po chwili mu odpalił wszedł na obroty i zgasł i nie odpala, ale gadałem z nim przed chwila i mówi że nie widział zeby kopcił na niebiesko :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:18_________________________________________________ kurcze może nie będzie tak źle szkoda autka no właśnie szkoda fury bo jest za***ista :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 dopisalem jeszcze chwile pozniej - niech sprawdzi czy ma olej.
wentyl Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 olej jest ok,i co teraz :mysli:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:23_________________________________________________help
Musashi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 olej jest ok,i co teraz :mysli:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:23_________________________________________________help VAG [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:26_________________________________________________ale, niech kolega odepnie dwa zatrzaski pokrywy rozrzadu, i delikatnie ja wysunie ku gorze, zobaczy i zajrzy czy pasek nie zerwany, i czy ma zabki.
wentyl Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 oki dam znać [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:30_________________________________________________pasek jest oki bo sprawdzany,no i jest po wymianie, ale jest oki
Madas Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 a jak się Wam spocik udał Wentylek ??
Musashi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 no to troche moze odetchnac. moze powachac plynchlodzacy czy spalinami nie jedzie. [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 19:35_________________________________________________a moze benzyne zatankowal
wentyl Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 a jak się Wam spocik udał Wentylek ?? no stary bomba już nas było 10 idzie ku lepszemu,i myślimy o tej wycieczce do Ingolsttad tylko kiedy to ma być :good:
Madas Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 a jak się Wam spocik udał Wentylek ?? no stary bomba już nas było 10 idzie ku lepszemu,i myślimy o tej wycieczce do Ingolsttad tylko kiedy to ma być :good: no koniecznie to będzie na przełomie kwietnia i maja
Musashi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 a jak się Wam spocik udał Wentylek ?? no stary bomba już nas było 10 idzie ku lepszemu,i myślimy o tej wycieczce do Ingolsttad tylko kiedy to ma być :good: jezeli chcecie jechac to sie wpisujcie na liste, musimy orientacyjnie wiedziec ile osob by jechalo
Madas Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 a jak się Wam spocik udał Wentylek ?? no stary bomba już nas było 10 idzie ku lepszemu,i myślimy o tej wycieczce do Ingolsttad tylko kiedy to ma być :good: jezeli chcecie jechac to sie wpisujcie na liste, musimy orientacyjnie wiedziec ile osob by jechalo a miejsc nie będzie tyle co na zlot w bukowinie ...więc zachęcamy do zapisów
Madas Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 no autokar tyle wchodzi więc tak..... chyba że dwa autokary wtedy ok 80 osób.....
wentyl Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Musashi wielkie dzięki za podpowiedż taka pomoc sie chwali :hi: :hi:
Musashi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 no staram sie szkoda ze nie blizej
Madas Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 co tam chłopaki wieczorną porą słychać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi