Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 tak jak najbardziej mnie zaskoczyła , drogi prezent , nie chciałem ,żeby tyle na mnie wydała ciekawe co Ty jej kupiłeś pewnie dezodorant z Avonu za 2 dychy
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 uczę się uczę, może w końcu będę woźnym może zajrzę jeszcze później kurfa zawsze chciałem być woźnym w liceum dla dziewczyn , kurfa fuszkę mi zabrałeś a ja w intrnacie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 uczę się uczę, może w końcu będę woźnym może zajrzę jeszcze później kurfa zawsze chciałem być woźnym w liceum dla dziewczyn , kurfa fuszkę mi zabrałeś a ja w intrnacie :gwizdanie: że co... więcej lasek ??.... jak to internat męski :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ciekawe co Ty jej kupiłeś pewnie dezodorant z Avonu za 2 dychy nienawidzę avonu największy pisofszit jaki znam...eee dostała taki zestaw; płaszczyk , kozaczki , torebkę w krwistej czerwieni , wygląda w tym BOSKO
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ciekawe co Ty jej kupiłeś pewnie dezodorant z Avonu za 2 dychy nienawidzę avonu największy pisofszit jaki znam...eee dostała taki zestaw; płaszczyk , kozaczki , torebkę w krwistej czerwieni , wygląda w tym BOSKO :naughty: ty BRUTALU
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 tak jak najbardziej mnie zaskoczyła , drogi prezent , nie chciałem ,żeby tyle na mnie wydała ciekawe co Ty jej kupiłeś pewnie dezodorant z Avonu za 2 dychy plyn do kapieli, z ktorego teraz sam korzysta
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 chłopaki zaraz mam kolędę i chyba do KC na jednoosobowy spot pojadę
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 uczę się uczę, może w końcu będę woźnym może zajrzę jeszcze później kurfa zawsze chciałem być woźnym w liceum dla dziewczyn , kurfa fuszkę mi zabrałeś a ja w intrnacie :gwizdanie: że co... więcej lasek ??.... jak to internat męski :gwizdanie: nie no w żeńskim [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 15:24_________________________________________________ chłopaki zaraz mam kolędę i chyba do KC na jednoosobowy spot pojadę a co? boisz sie?
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 kurcze to znaczy że zrzekniesz się statusu MODERATORA na rzecz woźnego [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 15:25_________________________________________________ a co? boisz sie? nie boję ale nie wiem o czym z nim gadać
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 kurcze to znaczy że zrzekniesz się statusu MODERATORA na rzecz woźnego [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 15:25_________________________________________________ a co? boisz sie? nie boję ale nie wiem o czym z nim gadać o pogodzie. nie no, moderowalbym w dzien forum. a wieczorem bym wychowywal podopieczne :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 samuraju wpadłem ci pomóc bo widze,że sobie nie radzisz
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 hyhy [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 15:38_________________________________________________madasek juz zwiał
Wihajster Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 hyhy [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 15:38_________________________________________________madasek juz zwiał Płochliwe te Poznaniaki jakieś
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 hyhy [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 15:38_________________________________________________madasek juz zwiał Płochliwe te Poznaniaki jakieś no, odrobina wody swieconej i pustki
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 boja się TARNOBRZEGA przeciez gdy nikogo nie bylo, tarnobrzega tez nie bylo [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 16:16_________________________________________________y no.. do niewoli was wzieli czy co?
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ive chyba trzeba na pomoc jechac?
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 słuchajcie wróciłem z kolędy w King Crossie było naprawdę fajnie.... lody, ciastko, fanta....tylko ksiądz nie dotarł Poznaniacy nikogo się nie boją ...... nas może nie szanują i może nas nie lubią ale na pewno wszyscy się nas boją .. POZNAŃ RZĄDZI
Rekomendowane odpowiedzi