nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 no i masz " wściekłe gardło" :gwizdanie: wsciekly to jestem ja na to gardlo... zawsze szybciej mi przechodzilo... niestety-starzeje sie
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a to rzeczywiście bardzo ładna ta Anginka :gwizdanie: m.in. Anginka, Madas i ja bedziemy grali w serialu, Poszukiwacze zepsutego VAG-a. w odcinku pilotujacym. bedzie m.in. brawurowa ucieczka madasa audica, przed scigającym go, za probe zbalamucenia anginki, musashim. zwarta akcja i przede wszystkim znakomite drifty madasa
nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a to rzeczywiście bardzo ładna ta Anginka :gwizdanie: m.in. Anginka, Madas i ja bedziemy grali w serialu, Poszukiwacze zepsutego VAG-a. w odcinku pilotujacym. bedzie m.in. brawurowa ucieczka madasa audica, przed scigającym go, za probe zbalamucenia anginki, musashim. dlaczego Marcin na spoty takich Anginek nie zabierasz tylko zawsze jak siedzimy przy stole to sie rozgladasz dookola?
Iverson Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 "poszukiwacze zepsutego VAG-a" coś w stylu Indiana Jones'a?? buahahahaha dobre dobre
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 \ zawsze szybciej mi przechodzilo... niestety-starzeje sie albo rozpadasz :gwizdanie:
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a to rzeczywiście bardzo ładna ta Anginka :gwizdanie: m.in. Anginka, Madas i ja bedziemy grali w serialu, Poszukiwacze zepsutego VAG-a. w odcinku pilotujacym. bedzie m.in. brawurowa ucieczka madasa audica, przed scigającym go, za probe zbalamucenia anginki, musashim. dlaczego Marcin na spoty takich Anginek nie zabierasz tylko zawsze jak siedzimy przy stole to sie rozgladasz dookola? a przyprowadzałbyś laskę na spot jak tu chopy jak psy wściekłe na baby
nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 zawsze szybciej mi przechodzilo... niestety-starzeje sie albo rozpadasz :gwizdanie: nie nie... trzymam sie dobrze
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 no i masz " wściekłe gardło" :gwizdanie: dobrze ,że nie "głębokie" po prostu, na razie nie wypił jescze wystarczająco dużó, żeby się przekonać i obudzić rano z prawdziwym bólem gardła
nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 no i masz " wściekłe gardło" :gwizdanie: dobrze ,że nie "głębokie" po prostu, na razie nie wypił jescze wystarczająco dużó, żeby się przekonać i obudzić sie rano z prawdziwym bólem gardła zdziwilbys sie ile moge wypic...
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a co w tym dziwnego że wypijasz dwa browce i padasz
nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a co w tym dziwnego że wypijasz dwa browce i padasz chyba mowisz o sobie
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 zdziwilbys sie ile moge wypic... tyle, ile mama pozwala
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a co w tym dziwnego że wypijasz dwa browce i padasz chyba mowisz o sobie no coś w ten desen ja dwa i mam szmer na maxa a po czterech to tak zwana masakra
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 dlaczego Marcin na spoty takich Anginek nie zabierasz tylko zawsze jak siedzimy przy stole to sie rozgladasz dookola? a niby jak spotkałem anginke?
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 dlaczego Marcin na spoty takich Anginek nie zabierasz tylko zawsze jak siedzimy przy stole to sie rozgladasz dookola? a niby jak spotkałem anginke? a myślałem że Ive Ci załatwił
nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 dlaczego Marcin na spoty takich Anginek nie zabierasz tylko zawsze jak siedzimy przy stole to sie rozgladasz dookola? a niby jak spotkałem anginke? to kiedy ja przywieziesz na spota? a mamy juz sie o pozwolenie nie musze pytac :gwizdanie: no coś w ten desen ja dwa i mam szmer na maxa a po czterech to tak zwana masakra ja moge duuuzo wiecej... a nastepnego dnia jeszcze wiecej
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 dlaczego Marcin na spoty takich Anginek nie zabierasz tylko zawsze jak siedzimy przy stole to sie rozgladasz dookola? a niby jak spotkałem anginke? a myślałem że Ive Ci załatwił Ive tylko mnie podkablował. Z niego to taki kumpel, ze tylko papierowe albo dmuchane kolegom oferuje
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja moge duuuzo wiecej... a nastepnego dnia jeszcze wiecej to nie jest normalne pijoku
Iverson Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 dlaczego Marcin na spoty takich Anginek nie zabierasz tylko zawsze jak siedzimy przy stole to sie rozgladasz dookola? a niby jak spotkałem anginke? a myślałem że Ive Ci załatwił Ive tylko mnie podkablował. Z niego to taki kumpel, ze tylko papierowe albo dmuchane kolegom oferuje kurfa bo sie wkurfię
Rekomendowane odpowiedzi