Madas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 madas mam nadzieję, że mój kumpel będzie wpadał na spoty bo jest równy gość jak równy gość to ja też mam nadzieję że będzie na każdym
Iverson Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 poupalajcie ode mnie Esę kolegi JankeS4 na spocie bo się deklarował :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 poupalajcie ode mnie Esę kolegi JankeS4 na spocie bo się deklarował :gwizdanie: :gwizdanie: a widzisz szkoda że nie wlecisz bo sam miałbyś okazję
variocustoms Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 madas, kolega jest z Konina a czasami w Poznaniu na uczelni, myślę, że jak się spodoba i będzie miał okazję to będzie wpadał, mówiłem mu, że będziesz w różowej koszuli
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 madas, kolega jest z Konina a czasami w Poznaniu na uczelni, myślę, że jak się spodoba i będzie miał okazję to będzie wpadał, mówiłem mu, że będziesz w różowej koszuli znaczy że lubi chłopców
Musashi Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 madas, kolega jest z Konina a czasami w Poznaniu na uczelni, myślę, że jak się spodoba i będzie miał okazję to będzie wpadał, mówiłem mu, że będziesz w różowej koszuli znaczy że lubi chłopców poleciałeś prasować?
variocustoms Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie to miałem na myśli, że lubi chłopców różowy nie do końca jest "gay friendly"
nike21 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 no wlasnie... sam mam rozowy sweterek i uwazam ze jest cool :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 no wlasnie... sam mam rozowy sweterek i uwazam ze jest cool :gwizdanie: wiadoma sprawa żartowałem sobie chłopaki
Pawel_Poznan Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam wszystkich to co ma byc rozowy sweterek czy garnitur ????
nike21 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 ojj wiemy... na zartach to my sie znamy
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam wszystkich to co ma byc rozowy sweterek czy garnitur ???? Witaj Paweł garnitur to tak elegancko sweterek to rodzinnie ..nasze spoty takie są więc wybierz sweterek
Pawel_Poznan Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 heheh rozowy czy inny kolor bo z rozem moze byc problem nieposiadam
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 heheh rozowy czy inny kolor bo z rozem moze byc problem nieposiadam spoko jakikolwiek może być bo rozumiem że na spocik się wybierasz
Pawel_Poznan Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Przyjade bo podobaja mi sie twoje płuca i liscie na drzewku
august Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 no wlasnie... sam mam rozowy sweterek i uwazam ze jest cool :gwizdanie: Z żółtą gruszką na klacie?
nike21 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 no wlasnie... sam mam rozowy sweterek i uwazam ze jest cool :gwizdanie: Z żółtą gruszką na klacie? nie nie... gladki... tylko roz :gwizdanie: ja nie grucha [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 20:37_________________________________________________ Przyjade bo podobaja mi sie twoje płuca i liscie na drzewku widze ze kolejny co lubi green klimaty madas, vario trza sie w koncu umowic na pifko :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Przyjade bo podobaja mi sie twoje płuca i liscie na drzewku czyżby następny kibic KOLEJORZA w naszym gronie no wlasnie... sam mam rozowy sweterek i uwazam ze jest cool :gwizdanie: Z żółtą gruszką na klacie? \August mówisz tak jakbyś miał właśnie taki
Rekomendowane odpowiedzi