Musashi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 nadrobilas juz zaleglosci czytelnicze?
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 niestety nie nie obijać się tylko czytać :gwizdanie:
august Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ...zapytam swoich, bo Ci z mazowieckiego jacyś nerwowi Jakie wybrać ramki na zegary - chrom połysk - matowe - przezroczyste czyli wiocha i sobie odpuścić ???
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ...zapytam swoich, bo Ci z mazowieckiego jacyś nerwowi Jakie wybrać ramki na zegary - chrom połysk - matowe - przezroczyste czyli wiocha i sobie odpuścić ??? chrom może wyglądać ok ale na spocie zobaczymy i ocenimy A co TY do Warszawy zwróciłeś się z tym pytaniem ??
Musashi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 niestety nie miłej lektury ostatnio proza watku, nabrała ogromnego kolorytu literackiego, przeplatanego barwami codzienności, sielanki, problemow, groteskowego- a momentami wręcz gorzkiego - angielskiego humoru, po ostrą bezpardonową walkę o dominację...
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 niestety nie miłej lektury ostatnio proza watku, nabrała ogromnego kolorytu literackiego, przeplatanego barwami codzienności, sielanki, problemow, groteskowego- a momentami wręcz gorzkiego - angielskiego humoru, po ostrą bezpardonową walkę o dominację... ale krytyka
Iverson Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 miłej lektury ostatnio proza watku, nabrała ogromnego kolorytu literackiego, przeplatanego barwami codzienności, sielanki, problemow, groteskowego- a momentami wręcz gorzkiego - angielskiego humoru, po ostrą bezpardonową walkę o dominację... dodam do tego szczyptę tarnobrzeskiego humoru
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 miłej lektury ostatnio proza watku, nabrała ogromnego kolorytu literackiego, przeplatanego barwami codzienności, sielanki, problemow, groteskowego- a momentami wręcz gorzkiego - angielskiego humoru, po ostrą bezpardonową walkę o dominację... dodam do tego szczyptę tarnobrzeskiego humoru a jaki to humor brzmi nieźle
Iverson Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 nie raz odczułeś to na własnej skórze :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 miłej lektury ostatnio proza watku, nabrała ogromnego kolorytu literackiego, przeplatanego barwami codzienności, sielanki, problemow, groteskowego- a momentami wręcz gorzkiego - angielskiego humoru, po ostrą bezpardonową walkę o dominację... dodam do tego szczyptę tarnobrzeskiego humoru myślałem że to jakieś ziele
Iverson Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 nieważne co , ważne ,żeby była faza
Musashi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 nieważne co , ważne ,żeby była faza :kox: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 13:16_________________________________________________ o jeżu zawitał [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 11:50_________________________________________________czesc Azunia a Ty co tak późno ja późno? gdy ty poszedłeś spać, to ja właśnie wstałem :gwizdanie:
august Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ...zapytam swoich, bo Ci z mazowieckiego jacyś nerwowi Jakie wybrać ramki na zegary - chrom połysk - matowe - przezroczyste czyli wiocha i sobie odpuścić ??? chrom może wyglądać ok ale na spocie zobaczymy i ocenimy A co TY do Warszawy zwróciłeś się z tym pytaniem ?? Zwróciłem się ogólnie, ale mnie zbesztali że temat oklepany
nike21 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja tylko na chwile nadrobic zaleglosci i spadam do wyra bo mam temperature... nie wiem czy jutro wpadne ;( zobacze jak sie bede czul... August - ja mam chromowane ramki na zegary i wyglada fajnie
Iverson Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Potwierdzam chrom na ramki jest kox :kox:
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 widzę że cisza nastała :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 14:58_________________________________________________co jest umarli wszyscy
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja żyję to dobrze ja też jakoś dycham :gwizdanie: to też dobrze
Rekomendowane odpowiedzi