bulk_1986 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Siema Skad wiecie ze czytam my wszystko wiemy :gwizdanie: Pierdzieleni policjanci A juz sie zastanawialem czy na jakis zlot nie zajechac
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 zajedź zajedź ...my fajne chłopaki jesteśmy
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 zajedź zajedź ...my fajne chłopaki jesteśmy i nie tylko chłopaki
bulk_1986 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 bo tak szczerze to do was na zlot mam chyba najblizej :gwizdanie: a pojechal bym tak z ciekawosci
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 zajedź zajedź ...my fajne chłopaki jesteśmy i nie tylko chłopaki sorkens tak mi się z rozpędu napisało i Ciebie Tetis też
nike21 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 czy z Gorzowa czy z Ystad masz blizej do Poznania niz do Bukowiny
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Siema Skad wiecie ze czytam my wszystko wiemy :gwizdanie: Pierdzieleni policjanci A juz sie zastanawialem czy na jakis zlot nie zajechac wielki brat patrzy z gory :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Haj, niunia wróciła jak nowa od ginekologa, od rana można zapinać hamulce jedynie dotrę i będzie git
Azunia Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Haj, niunia wróciła jak nowa od ginekologa, od rana można zapinać hamulce jedynie dotrę i będzie git ty naprawde kochasz swój samochód?
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Haj, niunia wróciła jak nowa od ginekologa, od rana można zapinać hamulce jedynie dotrę i będzie git no to fajno... z buta dawałeś ??
bulk_1986 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 teraz siedze w chacie tj pod Gorzowem
variocustoms Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 azunia moją a4 traktuję jak kobietkę ona mi daje przyjemność a ja dbam o nią madas nie z buta bo podwiozła mnie przyjaciółka Mazdą 6 (hihi jednak Audi to Audi) [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 23:01_________________________________________________madas i jak Ci się podobają żółte halogeny przeciwmgielne ?? mają coś w sobie co nie??
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 azunia moją a4 traktuję jak kobietkę ona mi daje przyjemność a ja dbam o nią madas nie z buta bo podwiozła mnie przyjaciółka Mazdą 6 (hihi jednak Audi to Audi) [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 23:01_________________________________________________madas i jak Ci się podobają żółte halogeny przeciwmgielne ?? mają coś w sobie co nie?? no no fajna ?? [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 23:04_________________________________________________co do halogów to są spoko zupełnie inna inszość na ulicy....ale zabronione z tego co tam piszą
variocustoms Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 madas, z tego co wiem, dozwolone kolory oświetlenia przedniego to biały lub żółty, kiedyś połowę francuzów na żółtych jeździło, każdy inny kolor jest zabroniony, nawet postojówki muszą mieć barwę zbliżoną do białego ew. żółtego. Wystarczy przeczytać KD a jak uzyskasz te 2 kolory to nikogo nie obchodzi, teoretycznie folię można potraktować jako folię ochronną o dozwolonym kolorze [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 23:12_________________________________________________Aaaa, nie załapałem, przyjaciółka żony miła ale nie pożądaj żony bliźniego swego jak to Hammurabi pisał
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 madas, z tego co wiem, dozwolone kolory oświetlenia przedniego to biały lub żółty, kiedyś połowę francuzów na żółtych jeździło, każdy inny kolor jest zabroniony, nawet postojówki muszą mieć barwę zbliżoną do białego ew. żółtego. Wystarczy przeczytać KD a jak uzyskasz te 2 kolory to nikogo nie obchodzi, teoretycznie folię można potraktować jako folię ochronną o dozwolonym kolorze ciekawe to co piszesz ...warto byłoby to sprawdzić a żeby mieć pewność ...i można coś myśleć
nike21 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 zgadza sie... moga byc zotle... ale wtedy wszystkie musza byc zotle... nie mozesz miec i bialych i zoltych swiatel z przodu
variocustoms Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Adaś w tym zakresie jestem pewny swego, kiedyś tuningowałem auta więc musiałem być z prawem drogowym za pan brat, raz mnie dupneli za zielone oświetlenie tablicy rejestracyjnej w Lexusie i od tego czasu tuning ale z głową i bez wiochy oczywiście co do folii to kiedyś Folia-Tec miała takie ale teraz nie mogę znaleźć jedynie zostaje Lamin-X Do juterka bo idę na Californication [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 23:16_________________________________________________Nike sąsiad ma Renault Clio i ma żółte mijania a halogeny białe, pełna seria
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 też oglądam a co do foli będziemy myśleć o tym :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nike sąsiad ma Renault Clio i ma żółte mijania a halogeny białe, pełna seria hmmm to moze i tak moze byc... w koncu przy wlaczaniu halogenow swiatla mijania powinny sie wylaczac i zostawac same postojowki... teoretycznie...[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 23:25_________________________________________________ja zmykam pod kolderke takze tez juz sie pozegnam do jutra spamowicze
Rekomendowane odpowiedzi