Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 chodziło mi konkretnie o morde :> Nie no, mordować się tutaj nikt nie będzie... chyba zaraz dzwonię na gliny :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 pójdą miecze ?? wybieraj miedzy czym a czym?? jednym a dwoma hmm no nie wiem to podopowiem, dwoma mozna sobie cos obciac
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 zaraz dzwonię na gliny :gwizdanie: A oni komu nastrzelają?
Musashi Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 a co i to podwójnie :gwizdanie: Ja tam mu w oczy nie zagladam bo to podobno zbój i kibol mamy 3 ciego do bitki
pwal Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 chodziło mi konkretnie o morde :> Nie no, mordować się tutaj nikt nie będzie... chyba Miejmy nadzieje, ale tak czasami jada jeden na drugiego, ze kto wie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 chodziło mi konkretnie o morde :> Nie no, mordować się tutaj nikt nie będzie... chyba Miejmy nadzieje, ale tak czasami jada jeden na drugiego, ze kto wie :gwizdanie: Paweł przecież tu serial leci :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 chodziło mi konkretnie o morde :> Nie no, mordować się tutaj nikt nie będzie... chyba Miejmy nadzieje, ale tak czasami jada jeden na drugiego, ze kto wie :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Paweł przecież tu serial leci :gwizdanie: Pytanie czy kryminalny? :gwizdanie:
pwal Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 a co i to podwójnie :gwizdanie: Ja tam mu w oczy nie zagladam bo to podobno zbój i kibol mamy 3 ciego do bitki Koledzy nie bijcie mnie, jestem pacyfista :gwizdanie:
pwal Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Serial nie serial ale ktos przeciez w to wierzy, ja np. :>
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Koledzy nie bijcie mnie, jestem pacyfista :gwizdanie: Jasne, pacyfista i wal w nicku :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Miejmy nadzieje, ale tak czasami jada jeden na drugiego, ze kto wie :gwizdanie: Paweł przecież tu serial leci :gwizdanie: o dwoch takich co zje..li ksiezyc
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Serial nie serial ale ktos przeciez w to wierzy, ja np. :> powaga
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 tzn. ,nie wiem jak Yelo :gwizdanie: Co ja?!
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Koledzy nie bijcie mnie, jestem pacyfista :gwizdanie: Jasne, pacyfista i wal w nicku :gwizdanie: no nie magę :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 00:12_________________________________________________ tzn. ,nie wiem jak Yelo :gwizdanie: Co ja?! a nic :gwizdanie: tak sobie pisałem :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 no nie magę :polew: Ty się nie śmiej panie MadAss :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 00:14_________________________________________________ Co ja?! pacyfista A, tak ja pacyfista, oczywiście, macie rację
Rekomendowane odpowiedzi