pwal Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Koledzy nie bijcie mnie, jestem pacyfista :gwizdanie: Jasne, pacyfista i wal w nicku Tzw. Pierdalnal Walnał i poszedł
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 no nie magę :polew: Ty się nie śmiej panie MadAss :gwizdanie: co to ma znaczyć :gwizdanie:
pwal Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Co ja?! pacyfista jest nas wiecej, zrobmy spota :>
Musashi Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Co ja?! pacyfista A, tak ja pacyfista, oczywiście, macie rację no, zawsze możńa komuś nicka spacyfikować
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 no nie magę :polew: Ty się nie śmiej panie MadAss :gwizdanie: co to ma znaczyć :gwizdanie: Trochę się jąkam niekiedy (kiedy trzeba)
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 a co to za dyskusje o tej porze Nocne Polaków rozmowy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 no nie magę :polew: Ty się nie śmiej panie MadAss :gwizdanie: co to ma znaczyć :gwizdanie: Trochę się jąkam niekiedy (kiedy trzeba) a juz myślałem że chcesz przez to cos powiedzieć
Musashi Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 no nie magę :polew: Ty się nie śmiej panie MadAss :gwizdanie: co to ma znaczyć :gwizdanie: wlasnie, tego w scenaruszu, nie bylo
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 wlasnie, tego w scenaruszu, nie bylo improwizacja
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 dzisiaj się wkurzyłem bo Familiade mi zabrali z programu
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 dzisiaj się wkurzyłem bo Familiade mi zabrali z programu Telewizyjnego, czy dnia?
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 a teraz jeszcze Yelo zamienia scenariusz od razu na mnie ;(
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 dzisiaj się wkurzyłem bo Familiade mi zabrali z programu Telewizyjnego, czy dnia? oj cwaniak cwaniak już MUsashi pomyśli co i ile bedziesz bulił :gwizdanie:
pwal Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 a teraz jeszcze Yelo zamienia scenariusz od razu na mnie ;( Jaki serial, jaki scenariusz człowiek nie ma czasu przeczytac to pozniej biedny żuczek nie wie o co kaman
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 oj cwaniak gdzie? :gwizdanie: jeszcze pyta
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 oj cwaniak gdzie? :gwizdanie: jeszcze pyta JAKA PYTA?!?!
Rekomendowane odpowiedzi