fantastic Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich tu Weronika Co zrobiliście z moim mężem...budzi się w nocy i krzyczy "forum audi" Jak się wkurze to kupię sobie RS4 kupuj sobie od razu bez wkurzania. dasz sie drajwnąć :gwizdanie:
pet3r Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 ale napierdalacie tych postów... otworzyłem sobie temat parę minut temu i chciałem się odezwać i zacytować pościk madasa ale pewnie nawet on sam nie pamiętałby, że coś takiego pisał to zrezygnowałem
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 ale napierdalacie tych postów... otworzyłem sobie temat parę minut temu i chciałem się odezwać i zacytować pościk madasa ale pewnie nawet on sam nie pamiętałby, że coś takiego pisał to zrezygnowałem jaki pościk madasa???[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 23:44_________________________________________________Adaś się pyta czy wpadniesz 8 na spot?
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich tu Weronika Co zrobiliście z moim mężem...budzi się w nocy i krzyczy "forum audi" Jak się wkurze to kupię sobie RS4
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 co jest żona napisała dwa posty i wszyscy uciekli .... dobrze bo jeszcze cos by się wydało i dupka [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 00:01_________________________________________________no to dobranoc
pet3r Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 ale napierdalacie tych postów... otworzyłem sobie temat parę minut temu i chciałem się odezwać i zacytować pościk madasa ale pewnie nawet on sam nie pamiętałby, że coś takiego pisał to zrezygnowałem jaki pościk madasa???[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 23:44_________________________________________________Adaś się pyta czy wpadniesz 8 na spot? k**** ale my gadamy ...jak dwa pedałki .." dziekuje, prosze, pieknie, cudownie " :polew: na spota nie zawitam niestety, następny, na który będę mógł zawitać to pewnie jesień lub jakaś specjalna okazja :/
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 jesień no co Ty zrób wypad z dziewczyną na zakupy :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 witam panowie poruszyłem w lubuskiem temat felg może wy doradzicie które http://www.allegro.pl/item535789445_nowe_alufelgi_ats_i_rh_19_porsche_merc_audi_vw.html
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 następny się urywa wciaz jestem, ogladam "krolow przekletych" na tvp1
pet3r Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 jesień no co Ty zrób wypad z dziewczyną na zakupy :gwizdanie: jak kupi mi ładne 19" do auta to ją zabiorę
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 witam panowie poruszyłem w lubuskiem temat felg może wy doradzicie które http://www.allegro.pl/item535789445_nowe_alufelgi_ats_i_rh_19_porsche_merc_audi_vw.html tak jak pisałem u Was bardzo ładne ale 19" sam bym nie brał ...ale w takim rozmiarze to będzie [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 00:15_________________________________________________ jesień no co Ty zrób wypad z dziewczyną na zakupy :gwizdanie: jak kupi mi ładne 19" do auta to ją zabiorę może się domyślić że nie będzie jej się kalkulowało
pet3r Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 może się domyślić że nie będzie jej się kalkulowało no to zabiorę ją 2 razy i niech nie marudzi bo człowiek musi na czymś jeździć
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 może się domyślić że nie będzie jej się kalkulowało no to zabiorę ją 2 razy i niech nie marudzi bo człowiek musi na czymś jeździć nie głupi pomysł i powiedz jej że dostanie faworka
pet3r Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 nie głupi pomysł i powiedz jej że dostanie faworka powiem jej, że dostanie lizaka
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 nie głupi pomysł i powiedz jej że dostanie faworka powiem jej, że dostanie lizaka
pet3r Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 nie dawałeś nigdy lizaka dziewczynie czy jak??
Musashi Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 nie dawałeś nigdy lizaka dziewczynie czy jak?? lody lepsze :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 01:57_________________________________________________dzień dobry jestem pierwszy ???
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ten co ma tetis tez pewnie nie narzeka :gwizdanie: jak byś czytał uważnie to byś wiedział że Tetis jest samotna :kox: :kox: :banan2: :banan2: :banan2: No pięknie..ładnie to tak za moimi plecami .... wcześniej poszłam spać i tyle mnie omineło muszę się zacząć bronić-sama nie znaczy samotna Panowie!!!!! :>
Rekomendowane odpowiedzi