Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 czy do coupe wejdzie fotelik z dzieckiem?? a dlaczego nie .... w tym co pokazałeś nie jest tak źle z tyłu
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 w sumie sedan tez może być w BMW tylko sedan
variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Musashi masz zielone światło na Navi do CLS tj. (master copy)
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 właśnie wróciłem z ostrowa. jechało sie chu***o i do tego jechałem oplem agilą 1.2 porażka !!
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 właśnie wróciłem z ostrowa. jechało sie chu***o i do tego jechałem oplem agilą 1.2 porażka !! czemu oplem?
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 właśnie wróciłem z ostrowa. jechało sie chu***o i do tego jechałem oplem agilą 1.2 porażka !! czemu oplem? kupiłem to gówienko na handel i miałem w witaszycach u blacharza
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 a jak Mlody reszta aut Ci się sprzedaje no narzekać nie moge. dzisiaj sprzedałem micre i została mi tylko ta popierdułka (agila)
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 to miałeś wycieczkę ciekawe tylko czy sam był :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 to miałeś wycieczkę ciekawe tylko czy sam był :gwizdanie: nie, nie byłem sam po jechałem po 2 auta a jeszcze trzecim trzeba było tam dojechać
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 to miałeś wycieczkę ciekawe tylko czy sam był :gwizdanie: nie, nie byłem sam po jechałem po 2 auta a jeszcze trzecim trzeba było tam dojechać no proszę, jak ładnie się przyznał :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 to miałeś wycieczkę ciekawe tylko czy sam był :gwizdanie: nie, nie byłem sam po jechałem po 2 auta a jeszcze trzecim trzeba było tam dojechać no proszę, jak ładnie się przyznał :gwizdanie: bo ja taki prawdomówny jestem
Rekomendowane odpowiedzi