variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mlody masz komis czy sprzedajesz fury znajomym??
variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 aaa, kapuję też kiedyś handlowałem hihi, prowadziłem dział samochodów używanych w Auto Premium
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mój były wspólnik ma komis w luboniu znaczy u mnie na rewirze zapomniałeś dodać
variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Znaczy się pracowałem, prowadziłem to chyba za dużo powiedziane
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ja przez 3.5 roku tylko auto handlem sie zajmowałem i miałem kiedyś komis w witaszyczkach ale przestało sie opłacać i otworzyłem transport aut z EU
variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 madas mam już materiał na żółte halogeny przeciwmgielne
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ja przez 3.5 roku tylko auto handlem sie zajmowałem i miałem kiedyś komis w witaszyczkach ale przestało sie opłacać i otworzyłem transport aut z EU Ty to mnie zaskoczyłeś [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:14_________________________________________________ madas mam już materiał na żółte halogeny przeciwmgielne założ to ocenimy na spocie w niedziele bo mam nadzieję że będziesz
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ja przez 3.5 roku tylko auto handlem sie zajmowałem i miałem kiedyś komis w witaszyczkach ale przestało sie opłacać i otworzyłem transport aut z EU Ty to mnie zaskoczyłeś czym znowu :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 no tym że takie biznesy prowadziłeś ...a taki niepozorny chłopiec
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 a wiesz o tym że miałem 2 kawiarenki internetowe ?? :kox:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 a wiesz o tym że miałem 2 kawiarenki internetowe ?? :kox: no żartujesz chłopie
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 a wiesz o tym że miałem 2 kawiarenki internetowe ?? :kox: a mógłbyś przygotować jakieś CV na spot :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:21_________________________________________________ Dobry.... wszystkim :> dobry dobry Tetis
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 a wiesz o tym że miałem 2 kawiarenki internetowe ?? :kox: no żartujesz chłopie NIE! miałem 2 kawiarenki internetowe, sklepy z tuszami i tonerami + serwis komputerowy (który prowadze do dnia dzisiejszego tylko teraz to już bardziej okrojony on jest) :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:22_________________________________________________no i nasza druga dama się pojawiła :notworthy:
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 kurde jestem w szoku swoją pierwszą działalność gospodarczą otworzyłem odrazu jak skończyłem liceum no i tak do dnia dzisiejszego, tylko branże sie zmieniają [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:25_________________________________________________Tetsi zaległości nadrabiasz??
variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 madas, jestem mocno zapracowany i nie wiem czy dam radę, jutro mam trip do Wawy. O moich nie wypalonych interesach nie mówię bo byście mi dali bana na spoty chyba
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 tak wtrącając .... właśnie przed chwilą wracałam z pracy i to co mnie obkręciło na skrzyżowaniu jak wryta czekałam aż się zatrzymam!!!!!!! Jest masakrycznie ślisko,pada marznący deszcz i na drodze totalna szklanka.Jak komuś dziś się zachce nocnej jazdy to niech sobie ją z głowy wybije
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 madas, jestem mocno zapracowany i nie wiem czy dam radę, jutro mam trip do Wawy. O moich nie wypalonych interesach nie mówię bo byście mi dali bana na spoty chyba każdy czegoś w życiu próbował ...to nic złego że coś się nie udaje ...ważne że masz power żeby coś robić
Rekomendowane odpowiedzi