Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 O moich nie wypalonych interesach nie mówię bo byście mi dali bana na spoty chyba ja część zawaliłem z powodu że byłem młody i tak nie bardzo sie tym zajmowałem(za duże zaufanie do pracowników) ja wciąż gdzieś na wakacjach o oni mnie tak skubali i skubali a jak sie ocknąłem to było za późno...[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:29_________________________________________________ madas, jestem mocno zapracowany i nie wiem czy dam radę, jutro mam trip do Wawy. O moich nie wypalonych interesach nie mówię bo byście mi dali bana na spoty chyba każdy czegoś w życiu próbował ...to nic złego że coś się nie udaje ...ważne że masz power żeby coś robić Adamie zgadzam sie :notworthy:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 tak wtrącając .... właśnie przed chwilą wracałam z pracy i to co mnie obkręciło na skrzyżowaniu jak wryta czekałam aż się zatrzymam!!!!!!! Jest masakrycznie ślisko,pada marznący deszcz i na drodze totalna szklanka.Jak komuś dziś się zachce nocnej jazdy to niech sobie ją z głowy wybije dzięki za info koleżanko nie mam jeszcze towaru :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 tak wtrącając .... właśnie przed chwilą wracałam z pracy i to co mnie obkręciło na skrzyżowaniu jak wryta czekałam aż się zatrzymam!!!!!!! Jest masakrycznie ślisko,pada marznący deszcz i na drodze totalna szklanka.Jak komuś dziś się zachce nocnej jazdy to niech sobie ją z głowy wybije no ja już dziś troche sobie pojeździłem ale na szczęście bez większych wrażeń
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 każdy czegoś w życiu próbował ...to nic złego że coś się nie udaje ...ważne że masz power żeby coś robić Adamie zgadzam sie :notworthy: mów mi mistrzu
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Ty znowu sobie słodzimy jak pedałki aż wszyscy zwiali może bardziej wulgarnie bo na spoty nie przyjadą ...k****
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 każdy czegoś w życiu próbował ...to nic złego że coś się nie udaje ...ważne że masz power żeby coś robić Adamie zgadzam sie :notworthy: mów mi mistrzu ja to chyba powinnam się do Ciebie na lekcje genialnego interesu umówić
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 to jak mam pisać? Ty ku*** , Chu**, Du***??? :kox: lepiej nie bo na spocie mi zęby wybijesz :decayed: [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:37_________________________________________________ każdy czegoś w życiu próbował ...to nic złego że coś się nie udaje ...ważne że masz power żeby coś robić Adamie zgadzam sie :notworthy: mów mi mistrzu ja to chyba powinnam się do Ciebie na lekcje genialnego interesu umówić do mnie czy do Adama?
fantastic Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 to jak mam pisać? Ty ku*** , Chu**, Du***??? :kox: lepiej nie bo na spocie mi zęby wybijesz :decayed: [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:37_________________________________________________ każdy czegoś w życiu próbował ...to nic złego że coś się nie udaje ...ważne że masz power żeby coś robić Adamie zgadzam sie :notworthy: mów mi mistrzu ja to chyba powinnam się do Ciebie na lekcje genialnego interesu umówić do mnie czy do Adama? do ciebie bo adasia interes jest kiepski hyhyhy :polew: [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 21:46_________________________________________________dzindobry
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Chyba bez większego znaczenia... z tego co widzę to jednemu i drugiemu jakoś się śmiga a ja jak na razie to totalny nowicjusz w interesach jestem :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 a skąd wiesz? zaglądałeś mu w spodnie??? :polew:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mój kiepski?? ...praca z samymi kobitkami i to ładnymi :gwizdanie: nie Tetis ?? :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Chyba bez większego znaczenia... z tego co widzę to jednemu i drugiemu jakoś się śmiga a ja jak na razie to totalny nowicjusz w interesach jestem :gwizdanie: taka kobieta jak Ty niech lepiej na nas uważa bo kto wie do czego my jesteśmy zdolni :banan2:
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mój kiepski?? ...praca z samymi kobitkami i to ładnymi :gwizdanie: nie Tetis ?? :gwizdanie: :oklaski: az masz z to buziaka
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Chyba bez większego znaczenia... z tego co widzę to jednemu i drugiemu jakoś się śmiga a ja jak na razie to totalny nowicjusz w interesach jestem :gwizdanie: taka kobieta jak Ty niech lepiej na nas uważa bo kto wie do czego my jesteśmy zdolni :banan2: Ty mi nie strasz koleżanki a przy okazji kontrahentki
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mój kiepski?? ...praca z samymi kobitkami i to ładnymi :gwizdanie: nie Tetis ?? :gwizdanie: czy Ty z Tetsi pracujesz?? :mysli:
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 taka kobieta jak Ty niech lepiej na nas uważa bo kto wie do czego my jesteśmy zdolni :banan2 spokojna moja głowa...juz ja z wami sobie poradzę nie z takimi juz sobie radziłam
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 taka kobieta jak Ty niech lepiej na nas uważa bo kto wie do czego my jesteśmy zdolni :banan2 spokojna moja głowa...juz ja z wami sobie poradzę nie z takimi juz sobie radziłam my jesieśmy inni niż wszyscy
Rekomendowane odpowiedzi