Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja również wam dziekuje........... :wink4: było super.....(jak zawsze zresztą ) no i mam nadzieje ze tą sama ekipą zobaczymy sie na grilq........ :kox::a4fan:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2008, 22:45 _________________________________________________no i chyba niezabraknie reszty A4 maniaków????? :evil:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki za spocik bałem się że nie zdążę ... ale ciężko było Wam sie rozstać :)

dzięki za papier ścierny .. tylko nadal mam problem z tym Kto jest Kto .. :embarrassed:

i przypominam o sprawdzeniu ceny na piwko ... neipasteryzowane :D

BTW czy ktoś planuje wpaść na grilla z dziećmi .. ja wstepnie bym zabierał?

Opublikowano

Hejka Pepin !!! To ja urbik ( piwko ) No i papier nie do D... jak sądzicie :polew: tylko ścierny do polerki :kox:

Ps. Zrozumcie Pepina jak żonka się zoriętuje, że znika na parę godzin w niedzielę albo w sobotę to koniec z Pepinem :thumbdown: I już nigdy się nie pojawi na spocikach :confused4: Sądzę, że dla maluchów zamiast piwka cosik się znajdzie :rolleyes: A tak na marginesie to z tego co zauważyłem to Pepin jak jedzie z rodzinką to ma ze sobą rowerki dla dzieciaczków a jego wyrozumiała żonka zajmuje się maluchami :)

Opublikowano
Hejka Pepin !!! To ja urbik ( piwko ) No i papier nie do D... jak sądzicie tylko ścierny do polerki kox

Ps. Zrozumcie Pepina jak żonka się zoriętuje, że znika na parę godzin w niedzielę albo w sobotę to koniec z Pepinem thumbdown I już nigdy się nie pojawi na spocikach confused4 Sądzę, że dla maluchów zamiast piwka cosik się znajdzie rolleyes A tak na marginesie to z tego co zauważyłem to Pepin jak jedzie z rodzinką to ma ze sobą rowerki dla dzieciaczków a jego wyrozumiała żonka zajmuje się maluchami smiley

Raczej nie inaczej ;-) Dzięki za spota i dozo na następnym. Pozdro!

Opublikowano

Ja również dzieks za spocika, (mój pierwszy :decayed: ). Nie zdążyłem sie sprawdzic Vagiem, ale następnym razem myślę że damy radę - Musashi :notworthy:

Napiszcie mi tylko kiedy następny (14.06??)

Zdjęcia postaram się wrzucic jeszcze dziś, w dziale "galeria..."

Pozdro i do next time :th:

Waarren

P.S. Napiszcie kto sie pokusil na dziewki z kalendarza? :przebiegly:

P.S2. Jakby ktoś chciał zdjęcia bez kompresji to pisać na PW

Opublikowano

Panowie czytam wątek, czytam i przykro mi się robi, że nie mogę uczestniczyć w spotach!! ;( widzę, że sporo się dzieje, niestety dla mnie przepadły wszystkie niedziele do października-listopada :(

Opublikowano

Panowie czytam wątek, czytam i przykro mi się robi, że nie mogę uczestniczyć w spotach!! ;( widzę, że sporo się dzieje, niestety dla mnie przepadły wszystkie niedziele do października-listopada :(

Spoczko ! Cosik chłopaki chcą zrobić w sobotę no i z grilkiem no i :drunk: TYLKO ŻE JA NIE MOGĘ W ŻADNĄ SOBOTĘ CZERWCA :wallbash:

Opublikowano

Nie zdążyłem sie sprawdzic Vagiem, ale następnym razem myślę że damy radę - Musashi :notworthy:

BTW. Następnym razem to może wezmę mojego komputra i chętnie zacznę szkołę VAGową ...

żeby Musashi nie musiał się pocić jak ostatnio z całym stadem autek :)

a docelowo kupię swój kabelek ...

Opublikowano

panowie poruszam temat grila to juz tylko tydzien ,więc kto jest chetny ??? niewiemy jak zoorganizować zaplecze imprezki czyli miejsca na autka i ilość grili ,czekam na poruszenie tego wątku .Myślę że wszyscy z ostatniego spota przybędą :a4fan::drunk:

Opublikowano

panowie poruszam temat grila to juz tylko tydzien ,więc kto jest chetny ??? niewiemy jak zoorganizować zaplecze imprezki czyli miejsca na autka i ilość grili ,czekam na poruszenie tego wątku .Myślę że wszyscy z ostatniego spota przybędą :a4fan::drunk:

tak jest czas juz ku temu. czyli prosze o potwierdzenie checi uczestnictwa w spocie.

niestety nie moge sie pojawic w sobote, pilny wyjazd :confused4: za to chetnie pojawie sie w niedzielę... :rolleyes:

Opublikowano

Musahi to wielkimroblem

[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2008, 00:00 _________________________________________________ :wallbash:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 16:11 _________________________________________________na propozycje czekam do środy po tym terminie grill nieaktualny pisać kto ma zamiar się pojawić :hi:

Opublikowano

musze byc w sobote o godz 19.00 w kaliszu. wiec musze wyjechac kolo w 17.oo to nie nastraja do spotowania :confused4:

bede w poznaniu w niedziele kolo poludnia.

Opublikowano

ja mogę przyjechać na grilla - znaczy chętnie wpadnę - napewno z dwoma moimi laskami .. nie wiem jak ta najstarsza, bo jakies podyplomowe ;)

więc wtedy tylko jedno małe piwko wypiję na początek i później soczki

Opublikowano

no dobra to mamy liste

1. pepin

2. ....

Opublikowano

1. pepin

2. nike21 (jeśli nie wyskoczy mi jakiś weekendowy egzamin)

przy okazji miałbym prośbę o test VAG'iem mojego silniczka bo chyba nie "lata" jak powinien...

a co do grilla to tez mogę wziąć. mam taki mniej więcej 4 osobowy

pzdr

Opublikowano

ja odpadam weekenduję się z kobitą :naughty:

Opublikowano

Jak wiecie ja również odpadam do końca czerwca :confused4:

Musashi,Pepin,duluki czy ta wyprawa do Sobieszowa aktualna na 100% z waszej strony ? Bo ja się jeszcze zastanawiam. Jak potwierdzicie mi wasz udział na 100% to zaraz się wpisuję na listę !

Ps. Musashi miałeś okazję sprawdzić mój interfejs ?

Opublikowano

Musashi,Pepin,duluki czy ta wyprawa do Sobieszowa aktualna na 100% z waszej strony ? Bo ja się jeszcze zastanawiam. Jak potwierdzicie mi wasz udział na 100% to zaraz się wpisuję na listę !

Ja chcę pojechać .. tak na 90% .. planuje pojechać w piątek po pracy, i pewnie wracać w niedzielę ale dość wcześnie,

bo to ostatni weekend wakacji :D .. czyli po śniadanku :)

Opublikowano

delegacja z Wlkp nie zawiedzie na zlocie letnim-na zimowym byli: Pet3r,Marinero,Michu2000 i ja. niestety urlop dostanę wcześniej i nie dam rady na letni-shit :no:

Opublikowano

Pepin co to znaczy 90% albo 100% albo wcale !

Mi ten plan pasuje.