Azunia Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 dzieńdoberek jak tam środek tygodnia mija?
Deszcz Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Ciao, wracam po zawirowaniach komputerowo - netowych.
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 ostatnio zaniemógł mi brzęczyk od parktronica, fakt auto było na maxa upieprzone , dzisiaj pojechałem na myjkę i działa hyhyhy
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Ciao, wracam po zawirowaniach komputerowo - netowych. i co już dostęp do neta masz na stałe ??[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 15:13_________________________________________________Witam tak w ogóle :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 qwa ja włqąnie zrobiłem formata i mi nie chce dźwięk działać
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 qwa ja włqąnie zrobiłem formata i mi nie chce dźwięk działać wejdz w panel i zobacz czy masz wlaczony
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 co za gó**o !!! spokojnie Mlody nie denerwuj się ...zrób sobie przerwę i wpadnij na kawę
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 co za gó**o !!! przetłumaczę na ang. "what's a shit"
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 co za gó**o !!! spokojnie Mlody nie denerwuj się ...zrób sobie przerwę i wpadnij na kawę to ja Ciebie wczoraj zapraszałem na kawe, żebyś wpadł od rana jak masz wolne i nawet nie odpisałeś
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 zaraz sprawdzę bo zupełnie nie kojarzę [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 16:01_________________________________________________ mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? jutro mam dzień wolny :naughty: ja też niestety to wpadnij do południa do mnie na kawe kurde rzeczywiście jest ale nie zauważyłem ....
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 zaraz sprawdzę bo zupełnie nie kojarzę [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 16:01_________________________________________________ mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? jutro mam dzień wolny :naughty: ja też niestety to wpadnij do południa do mnie na kawe kurde rzeczywiście jest ale nie zauważyłem .... no widzisz olałeś moją propozycje :kox:
Deszcz Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Ciao, wracam po zawirowaniach komputerowo - netowych. i co już dostęp do neta masz na stałe ??[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 15:13_________________________________________________Witam tak w ogóle :gwizdanie: Tak nareszcie mam upragnione 4mb.
Rekomendowane odpowiedzi