Iverson Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Ciao, wracam po zawirowaniach komputerowo - netowych. i co już dostęp do neta masz na stałe ??[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 15:13_________________________________________________Witam tak w ogóle :gwizdanie: Tak nareszcie mam upragnione 4mb. z netii??
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 UWAGA !!! panowie czy zabieracie na spot 8 lutego swoje żony z dziećmi ... ewentualnie dziewczyny .....???
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 UWAGA !!! panowie czy zabieracie na spot 8 lutego swoje żony z dziećmi ... ewentualnie dziewczyny .....??? nas pytać chyba nie trzeba, bo będziemy jak zawsze albo razem albo wcale
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 UWAGA !!! panowie czy zabieracie na spot 8 lutego swoje żony z dziećmi ... ewentualnie dziewczyny .....??? nas pytać chyba nie trzeba, bo będziemy jak zawsze albo razem albo wcale dlatego pytanie zaczęło sie od "panowie"
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 UWAGA !!! panowie czy zabieracie na spot 8 lutego swoje żony z dziećmi ... ewentualnie dziewczyny .....??? nas pytać chyba nie trzeba, bo będziemy jak zawsze albo razem albo wcale dlatego pytanie zaczęło sie od "panowie"
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 to się nazywa błyskotliwa inteligencja :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 kulki zombie atakują nie boj się obronimy
Musashi Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 siemka, ja tak na chwilke... jakokś, stęskniłem za waszymi profilami... będę w nocy
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 siemka, ja tak na chwilke... jakokś, stęskniłem za waszymi profilami... będę w nocy a Ty co Marcin :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 i już jestem. Byłem Adamie w twoich rewirach :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 i już jestem. Byłem Adamie w twoich rewirach :gwizdanie: ooo to czemu nie zawitałeś na chwile
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 byłem u siostry, miałem początkowo taki zamiar ale stwierdziłem że późno sie zrobiło i nie chciałem już zawracać gitary
Rekomendowane odpowiedzi